Само в Narod.bg: Бойко Борисов летял тайно с „Авиоотряд 28“ до Абу Даби, Дубровник, Кайро и Цюрих за 3-часови „срещи“

4 48 655

Бившият премиер Бойко Борисов летял до няколко световни дестинации без официален повод и в условията на максимална секретност, докладва пред Narod.bg източник от специалните служби.

В регистрите на Държавния авиационен оператор, който преди време се наричаше „Авиоотряд 28“, са открити следи за няколко полета до столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби, до „перлата на Адриатика“ – хърватския град Дубровник, до египетската столица Кайро, дори вътрешни полети в Египет, както и до меката на банките – Цюрих, Швейцария.

Реклама

Необяснимо е какво точно е правил Бойко Борисов в изброените градове, където оставал не повече от 3-4 часа и се връщал обратно в България, чуди се източникът на Narod.bg.

Прелюбопитното е и друго – че на датите, които тогавашният премиер избирал за тайнствените полети, няма никакво официално събитие, което изисква неговото присъствие като български министър-председател.

Предположенията са, които прокуратура вече проверява, че с полетите са изнасяни финансови активи, които са прикрити по смети в цитираните градове, подчерта информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Има ли пилот в самолета? казва

  Абе този Авиоотряд, няма ли кой да го разпита? Свидетели са все пак.

 2. Ivanov казва

  Най-голямата му грешка беше, че заложи на еврейските фондове. Хем ще го нагласят, хем ще му приберат парите.

 3. Д-р Менгеле казва

  Те паричките са на оФчото стадо И туровете също. Най-голямата грешка на стадото е, че се съгласява да му курдисат цИганин за Баро.

 4. ☠️✋Екатерина Захариева✌️ ☠️ казва

  ☞☢️БAНKЯНCKИЯ MOШEHИK Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, изнece 40 милиapдa eвpo нa пaлeти, c пpaвитeлcтвeния вoeнно-тpанcпоpтeн сaмoлeт Cпapтaн, в Дyбaй!☢️

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.