ИЗВЪНРЕДНО в Narod.bg: Разбили къщата на главния прокурор Иван Гешев

3 397 033

След разпит на Марчела Панталеева, служителка от пресслужбата на Иван Гешев, късно снощи пред ВСС, главният прокурор поиска да изясни „някои битови подробности“. Той обясни, че тръгнал за Турция, откъдето трябвало да лети за САЩ. Там обаче установил, че си е забравил паспорта с визата за САЩ. Обадил се в България и понеже в къщата му нямало никой, се наложило ключар да разбие вратата, за да му вземат паспорта.

Разбиха ми вратата, защото си бях забравил паспорта с визата. Беше много смешно – след взрива ми разбиха вратата„, заяви Гешев.

Реклама

Всичко се случи, докато Гешев обясняваше кой е шофьорът от Върховната прокуратура, донесъл заплашителното писмо срещу прокурор №1 на ВИП терминала на летище „София“, на прибиране от САЩ.

Името на шофьора е Йордан Йорданов, може и да бъркам. Шефката на моя кабинет е викала ключар, който да оправи разбитата брава. Същият шофьор, който донесе новия ми ключ за вкъщи, даде и заплашителното писмо, обясни Иван Гешев.

3 Коментара
  1. Не манипулирайте хората казва

    Гешев се е обадил в прокуратурата за да изпратят човек да вземе стария му паспорт с визата за САЩ която е забравил. Човек от прокуратурата заедно с ключар разбиват ключалката, вземат паспорта с визата и монтират нова ключалка. Хора с които ще ходи в САЩ са му я донесли в Турция(визата). Шофьора му е донесъл ключа от новата ключалка (за да може да сеприбере в къщата си) на летището заедно с писмото.

  2. Ivanova казва

    ГЕШЕВ, ББ прави 200полета по света, да кашира гепеното от нас и да чука мис бикини все за наша сметка(а и да си види детенце то) до скоро ни будалкаше с 2 си внуци, а той бил млад татко. Да беше се обадил на СИМОНА РАДЕВА(полицайката) момичето врата няма да разбива, стълба Гешев. Ех, че си будала.

  3. Адмира казва

    Какви са тези шменти- капели?! Съвсем смъкнахте нивото на безкрайните си шмекерии и ни правите ежечасно зрители/слушатели на тъпите си трагикомедии…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.