ОБВИНЕН: Иван Портних фъфли пред прокуратурата

3 11 569

Кметът Иван Портних се яви днес в следствения отдел на Окръжна прокуратура – Варна. Градоначалникът от ГЕРБ трябваше да се яви за разпит в 10 ч., но закъсня с 30 минути, като пристигна с автомобил, който шофираше сам.

На излизане от разпита той изфъфли, че няма да разкрива детайли от разследването.

Реклама

Градоначалникът е призован по казуса със спуканата фекална тръба във Варненското езеро.

Варненският кмет е с повдигнато обвинение във връзка със замърсяването на Варненското езеро. Обвинението, което получи преди малко повече от година, бе по чл. 352 ал. 1 от Наказателния кодекс за допускане на замърсяване в териториалните или вътрешните морски води, което ги прави опасни за хората.

3 Коментара
 1. colonel CIA казва

  РУСКИЯ гражданин Иванушка ПОРТНИХ’/ШИВАЧ-на руски/ съдействал за ДИВЕРСИОНИ действия /мръсна бомба във Варненското езеро /вероятно под диктовка на МОСКВА
  РУСКИ-белоруски фирми КОПАХА Варненското езеро и ПРИСВОИХА 300 МИЛИОНА вевра от бг бюджет

 2. мислещ казва

  Руският шпионин и продажник Портник отдавна трябва да е разследван за милиарди щети причинени на прекрасна Варна.

 3. it казва

  Не е ясно защо варненци преизбират г-н Портних, при положение че пред очите на всички градът все повече запада, мръсен, занемарен. Стари, раздрънкани автобуси, безобразно застрояване в морската градина. Автентични изоставени сгради с историческа и културна стойност..Граждани на Варна, мислете добре на кого поверявате управлението на вашия град, който някога заслужено наричахме перлата на Черно море.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.