СЕКРЕТНО: „Мис Бикини“ влиза тайно в България, за да вземе „нещо“, после лети обратно за Рим (РАЗКРИТИЯ)

0 70 387

Бойко Борисов посещава „Мис Бикини“ Борислава Йовчева в Рим с нерегламентирани полети на държавния „Авиоотряд 28“, разкри наскоро Narod.bg. Сега колегите от „Биволъ“ допълниха картинката с новината, че еротичният модел, майка на 11-годишната Ема, както се твърди – с любезното съдействие на лидера на ГЕРБ, си идва често до България, като през последните месеци е правила съвсем кратки влизания в страната по шосе от Турция през ГКПП „Капитан Андреево“.

Засега не е ясна целта на нейните мигновени влизания на българска територия, някои от които за по експресните 10-15 мин., но може да се направи обосновано предположение, че това се прави, за да вземе нещо, което не може да бъде проследено и не е удобно да минава през скенерите на Летището.

Първоначално след избухването на скандала „Барселонагейт“ за пране на 5 милиона евро с къща и бутик на пъпа на Барселона Борислава Йовчева се е преселила от Испания в ОАЕ, според думите на Ивайла Бакалова в интервю за АКФ.

Реклама

След това по оперативна информация се заселва в Рим в луксозен комплекс с ограничен достъп, където била посещавана от Бойко Борисов за много кратки визити очевидно с цел да получи „нещо“.

Какви са били пратките, които Бойко пренасял като куриер, тепърва ще се установи.

Според „Биволъ“ състудент на мултимилионера Валентин Златев, и Александър Чаушев от съветския институт МГИМО в Москва е обект на интерес в делото Барселонагейт. Асен Любенов Найденов до момента оставал под радара на разследващите журналисти, но бшл ключова фигура, тъй като е доверено лице и на бившата спътница в живота на Борисов – Цветелина Бориславова.

Панамските документи и Документите Пандора, до които Биволъ има достъп, разкриват ролята на Найденов в офшорните схеми на бившия шеф на „Лукойл“ Валентин Златев, за когото Narod.bg съобщи, че е касичката за купуването на имотите в Барселона, което вече е ясно и на прокуратура, пред която е изпял схемата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.