Само в Narod.bg: Бойко летял тайно над 200 пъти с „Авиоотряда“ до Горна Оряховица с 20-минутен престой, какво е носил премиерът?

3 44 563

Като премиер за последните 12 години Бойко Борисов има близо 200 тайни полета със самолет и хеликоптер на държавния „Авиоотряд 28“ до… Горна Оряховица, където престоят му е бил едва около 20-ина минути, след което министър-председателят е връщан обратно в София, научи Narod.bg от свой източник в спецслужбите.

Въпросът е каква толко важна причина или повод има премиерът да лети години наред през няколко месеца до летище от ранга на Горна Оряховица и дали с полетите не са пренасяни „неща“, които да бъдат предадени в градчето, за да поемат своя път зад граница, пита риторично информаторът ни.

Обоснованите съмнения са, че с полетите, извършени с държавните самолети и хеликоптер, са пренасяни авоари, които да бъдат изведени от България към банки с лек режим, където да бъдат скрити по сметки на подставени лица.

Реклама

Наличието на такива тайни полети без на пръв поглед никаква логика все пак има своето обяснение, с което очевидно и прокуратура е наясно.

Именно в търсене на уличаващи документи на 3 юни, събота, е проведена мащабна акция, при която са обискирани 4 адреса, свързани с Бойко Борисов. Засега е ясно, че са иззети много финансови документи като платежни, фактури, списъци с хора и притежаваните от тях фирми, и др.

Дали прокуратурата ще се сети да разнищи работата на „Авиоотряд 28“ и неговата експлоатация от премиера от ГЕРБ?

Narod.bg ще публикува още данни за полетите на Бойко Борисов с държавните самолети до прелюбопитните дестинации зад граница, за да амбицира държавното обвинение да стигне до истината

3 Коментара
  1. Ivanov казва

    Кумчо Вълчо от боклукчийските камиони мина на самолети))

  2. Бчк казва

    Брутален изрод…

  3. мислещ казва

    Знаехме, че поголовно се краде, лежахме по площадите и ни ритаха и биха. Що чак сега , Гешев, що ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.