ЕВРОПА ГРЪМНА: „Срам“! ВСС взима главата на Гешев, докато разследва „Барселонагейт“ (ЛИНК)

4 48 811

Статия в една от най-влиятелните медии в Брюксел – „Юрипортър“, разгроми Бойко Борисов, ГЕРБ и продажния Висш съдебен съвет. Заглавието на статията е: „Срам! ВСС взима главата на Гешев, докато той е в Страсбург за „Барселонагейт“.

Реклама

Две седмици след като поиска имунитета на бившия премиер Бойко Борисов заради къщата в Барселона, главният прокурор на България Иван Гешев ще бъде изслушан в Европарламента в Страсбург за тъй наречения скандал „Балселонагейт“. Това ще се случи на 13 юни.

Очаква се той да даде доказателства за схема за пране на пари, реализирана от Борисов.Гешев вече поиска имунитета на бившия премиер, но той страхливо отказа да го даде, пише „Юрипортър“.

Според изданието на изслушването на Гешев ще присъстват множество НПО-организации и световни медии. „Юрипортър“ твърди, че предстои предяване на поне още едно обвинение срещу Бойко Борисов и повторно искане на имунитета му. Обвинението щяло да е свързано с изнасяне на парични потоци в посока Близкия Изток.

4 Коментара
 1. наблюдател казва

  И ако и Галев се окаже че е убит ,за един месец това е
  третата жертва свидетел против Бойко.А честити мутренска кочина.

 2. Гошко казва

  Намалете приема на кристални субстанции, щото докато сте перманентно дрогирани, започнахте и да си вярвате на лъжите които фабрикувате и тиражиране от години …

 3. мислещ казва

  В Страсбург хич не ги е еня за нас

 4. Жозе Барозу казва

  БОЙКО ЩЕ стане курбан ЕНП иска и ще го принисе в жертва на Борбата с Корупцията
  Такива са принципите
  Охранващ,утояващ добитъка (с пари) после като стане твърде дебел и охранен(го доиш с рарите натрупани по бянки и офшорки) и накрая „ножа и на суджук „

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.