Първо в Narod.bg: Иван Гешев арестува кмета на Петрич Димитър Бръчков (ДОКУМЕНТ)

5 238 063

Зулумите на петричкия кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков вече са в радара на прокуратурата и нейния шеф Иван Гешев, научи ексклузивно Narod.bg.

След като сайтът ни осветли десетки схеми на Бръчков и неговата кохорта, подкрепени с документи, най-после в държавното обвинение се заговори за акция срещу оялата се клика в Петрич, докладва нашият източник.

Последен пирон в ковчега на мафията ГЕРБ в югозападния град забиха петричани, които входираха сигнал до прокурор №1 под номер PRB202319372152I за безобразията, които феодалът Димитър Бръчков върши години наред под крилото на кръга около Бойко Борисов без санкция от държавните институции.

В документа са изброени малка част от откровените престъпления, вършени от Бръчката, както местните наричат пробития градоначалник.

Сред тях десетките опорочени обществени поръчки, погълнали милиони обществен ресурс, компрометираните търгове и конкурси, незаконната сеч, уволнения, репресии и злоупотреби с властта.

Реклама

В документа, който публикуваме, се изброяват и досъдебните производства, в които главен герой е кметът на ГЕРБ Димитър Бръчков.

Ето и самия документ:

5 Коментара
 1. НАСРАНИЯ ПРОКОФИЕФ казва

  Бъдещият менистър на правосъдието Атанас Славов:

  Тоз е роден в Усурийск и по произход е казахски уйгур. Защити дисертация по съветско държавно право в дальневосточния университет на Якутия. Сега ни го пробутват като отличен конституционалист със западноевропейски възгледи и евроатлантическа ориентация, само защото Натка Менета Юрдано не става и за чеп за зеле. Той пък обещал да въведе казахско-уйгурските стандарти в нашата конституция. След което ще се върнем в прародината си – братска Монголия. Бамааму

 2. Нервен казва

  А дано вече го вкарат в затвора тоя шибан..Бръчков.

 3. Нервен казва

  В Гешев ни е надеждата.СИЛНО се Надяваме да не могат да го махнат та да ги Заключи всички БОКЛУЦИ.

 4. Lucid & Ferrous казва

  гУгУ.бг, ми като има толкова голямо увеличение на пенсиите, ПЕНСИОНИРАЙТЕ СЕ! И без това за друго не ставате освен за USELESS EATERS. Познавам няколко доктора, които срещу малка сума ще ви пенсионират като инвалиди.
  Предишната ни пощаджийка и секретарка на кмета (тая не може да пише), внасяла пенсийките на бабки и дядовци на своя сметка. Не лош удар – успяла да купи два апартамента в Шумен за двамата си сина. Да, ама я хванали. Доктор я пенсионира като шизофреник, като изтече срока, като слепец. Сляпата женица храни две прасета и кокошките на доктора в селската му къща.

 5. Натка Менета Юрдано дьо CALO казва

  В Усогорск, КОМИ, бе Прокопи, при дърварите.
  Бай дъ уей, когато ние Балгар, сме били в североизточните азиатски степи, монголите все още ги е нямало там, те идват по-късно. Освен това, НИЕ НЕ СМЕ МОНГОЛИ, А КОРЕЙЦИ АШЛАДИСАНИ С ТОКАРИЙЦИ.
  Когато монголите, и мАнгалите, изритани от Персия, идват, нас отдавна там не ни е имало – от 2-ри в.н.е. вече сме си пиели биричката, винцето и ракийката с готите.
  Когато хуните срещнали готите веднага се влюбили от пръв поглед защото двете банди били пънкари, металисти и майтапчии.
  Бъдещият „менистер“ Прокопи, е КОМИнтернец.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.