Геле от Братя Галеви открит мъртъв в Дупница, избиват ли свидетелите срещу Бойко Борисов?

0 72 841

Ангел Христов – Геле, най-близкият приятел и съдружник на Пламен Галев и част от тандема Братя Галеви, е починал от инфаркт в Дупница. Не е ясно как издирваният от „Интерпол“ бивш служител на ЦСБОП се е върнал у нас след бягството през 2012-а.

54-годишният дупничанин ще бъде погребан утре.

Смъртта на Геле идва само дни след убийството на боса от ВИС Красимир Каменов – Къро в Република Южна Африка и повдига един важен въпрос – избива ли някой свидетелите срещу Бойко Борисов?

Реклама

В ъндъграунда не е тайна, че Братя Галеви са свързани с лидера на ГЕРБ още от тъмните години в началото на прехода, когато Пламен Галев, Ангел Христов и Бойко Борисов прохождаха в частния бизнес.

Братя Галеви избягаха от страната ни през 2012 г. малко след като бяха осъдени на по 5 и 7 г. затвор за рекет и изнудване като лидери на група за рекет.

„От вас научавам, че се е прибрал и че е починал. Нищо не сме чули в селото. Рядко минава покрай имота, но никога не съм виждала някакво движение на хора“, каза кметът на Ресилово Мариана Доцина, цитира 24 часа.

Ангел Христов е от Сандански, но близките му настоявали да бъде погребан в Дупница, където е прекарал по-голямата част от живота си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.