СКАНДАЛНО: Бойко заплашил „да приключи“ Ивайла Бакалова заради „Барселонагейт“

2 14 413

„Заплахи съм получавала и по „Барселонагейт“. Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя е смело, но аз имам семейство, вече две деца. Господин Борисов е казал, че ще ни приключи рано или късно“, това заяви Ивайла Бакалова в предаването „Здравей България“ по Нова тв.

Вчера манекенката беше разпитана по досъдебното производство „Барселонагейт“ срещу бившият премиер Бойко Борисов, заради което искат имунитета му. Предложението беше отправено към Иван Гешев от наблюдаващите прокурори заради събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление.

„Аз в качеството си на свидетел вече не мога да кажа нищо. Казах достатъчно преди това. За мен това, което се случва в държавата е ужасно и безпрецедентно. Един човек държи държавата заложник на своите собствени интереси“, каза още тя.

Реклама

Тя коментира, че в сряда пред прокуратурата е потвърдила всичко, което е казвала през годините.

„Прокуратурата очевидно беше дълбоко приспана по политически причини и в момента се е събудила. Може би това е шансът на България да имаме някаква нормалност“, смята Бакалова.

„По закон, ако кажа нещо ще съм подсъдима и ще попреча на разследването. Мисля, че има финансово престъпление. Не съм прокурор, за да кажа, нито съдия, за да съдя. Правосъдната система е много болна и всички трябва да си дадат сметка, че това не е нормално“, коментира Мис България 2001 г.

2 Коментара
  1. Жоро казва

    Евала на тази!
    Без страх.
    Подкрепа за всяка нейна дума

  2. Мистерия казва

    Интересно защо никоя медия не направи интервю с въпросната Борислава Йовчева, никой не я издири в Италия , не я снимаха и не направиха материал за нейния живот там, какво работи , къде живее, какъв стандарт поддържа и т.н .Италия е на една крачка все пак, не толкова далече! Явно медиите не искат, да си направят труда, или някой им е забранил!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.