Разследване в Narod.bg: Бойко летял до Рим с „Авиоотряд 28“ за среща с „Мис Бикини“ и щерката Ема

3 58 639

Бойко Борисов, като истински самодържецът и властелин на България в продължение на 12 години, си е позволил лукса да използва правителствения „Авиоотряд 28“, за да лети до Рим за 4-часова среща с еротичния модел Борислава Йовчева и вече 11-годишната си дъщеря Ема.

Новината разкри източник на Narod.bg от принципала – Министерството на транспорта.

От разпечатки за работата на авиоотряда, който от 23 февруари 2021-а се казва „Държавнен авиационен оператор“, стана ясно, че Бойко Борисов в качеството си на премиер е имал полет до Рим с правителствен самолет, без на тази дата да има официално събитие, като визитата е траела само 4 часа, след което машината е върнала министър-председателя обратно в България.

През годините години „Авиоотряд 28“ използва самолети Ил-18, Ту-134, Ту-154 Б/М, Як-40, Ан-24, Еърбъс A319, Фалкон 050 и 2000, вертолети Ми-8 ПС/Т и Агуста AW-109E Power Elite. С кой от тях е летял Бойко,у тепърва ще ви разкажем…

Това посещение е било изцяло частна визита на Бойко, който е бил в столицата на Италия за среща с „Мис Бикини“, която отривисто отрича да познава, и дъщеря си Ема, която категорично „не съществува“, според думите му.

Реклама

Както първо Narod.bg разкри на базата на документи, веднага след като гръмна международният скандал „Барселонагейт“ през 2020-а, моделката Борислава и дъщеря й Ема са преместени от таткото в Рим в опит да се попречи на разследването за пране на 5 милиона евро.

Парите с криминален произход са инвестирани през две фирми в къща и в луксозен бутик за дрехи. Това е направено през 2013 г. За собственик на имота се обяви бизнесменът Александър Чушев, който обясни, че Йовчева живеела там по наем.

Само преди дни, обаче, прокуратурата възобнови набързо спряното разследване и обяви, че се съдържат данни за пране на пари.

Затова и Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор да внесе в парламента искане да бъде свален имунитетът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, за да започне наказателно преследване срещу него, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение късно във вторник вечерта. Бойко, който е наясно, че без имунитет веднага отива в килия, категорично отказа сам да се откаже от защитата срещу наказателно преследване, с която разполага в качеството си на депутат.

Това е достатъчна индикация, че лидерът на хунтата има от какво да се бои по мегаскандала, тръгнал от прокуратурата в Каталуня.

ОЧАКВАЙТЕ в Narod.bg още информация за десетки полети на Бойко Борисов с авиоотряда до странни дестинации и какви са били поводи за тайните посещения

3 Коментара
  1. Ivanov казва

    Или е летял за кратка среща с Банката на Ватикана!

  2. Lucid & Ferrous казва

    По вероятно ДА. Банк ъв Ватикан е една от най-големите перални на мрЪсни пари. Спомняте ли си папа Раци, къде переше от наркотици и проституция? ОтпАпи се защото много се размириса.

  3. Херо Мустъфата казва

    Бойко е евач!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.