Подмяна в Narod.bg: ГЕРБ-ПП гласят човек на Бойко за МВР шеф (ВИЗИТКА)

2 32 533

Подмяната върви в пълна сила в евентуалния кабинет на ГЕРБ-ПП. Заявката, че порочно заченатото правителство ще е от „експерти“ и без кадри на хунтата, се оказа поредната лъжа – едно от най-важните министерства – на вътрешните работи, е планирано да се поеме от полицай, близък до Бойко Борисов.

Става дума за шефа на ГДБОП Калин Стоянов, който през 2018-а по изричната заповед на Бойко Борисов е преназначен от тогавашния МВР шеф Младен Маринов, сега депутат от ГЕРБ, на работа в София като началник-отдел в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, разкри читател на Narod.bg от силовото министерство.

Към онзи момент Калин Стоянов е началник на РПУ-Приморско към Областната дирекция в Бургас.

Младен Маринов изпълнява повелята на Шефа, както в хунтата наричат Бойко, и изтегля Стоянов в столицата.

Сега същият главен комисар е спряган за бъдещ министър на МВР и под неговото управление трябва се проведат най-важните за партиите избори – местните.

ВИЗИТКА

Реклама

Калин Георгиев Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. Висшето си образование завършва през 2003 г. в Академия на Министерство на вътрешните работи в София, а през 2009 г. специалност право в Бургаски свободен университет.

Постъпил е в системата на МВР през 2003 г. като разузнавач в отдел „Икономическа полиция” при РДВР-Бургас.

От 2009 г. до 2011 г. е заемал последователно длъжностите разузнавач в сектор „Престъпления в икономиката” и в сектор „Трансгранична организирана престъпност” към отдел БОП – Бургас. От 2011 г. до 2016 г. разузнавач в ГДБОП – МВР и в отдел “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас.

Многократно е награждаван с обявяване на благодарност и писмени похвали от името на Директор на ОДМВР – Бургас, Директор на ГДБОП и Председател на ДАНС.

От 2016 г. до 2018 г. e преназначен на длъжност началник на РУ – Приморско при ОДМВР – Бургас. През 2018 г. е назначен на длъжност началник на отдел в ГДБОП – МВР.

От месец май 2021 г. е назначен за директор на ГДБОП.

2 Коментара
  1. Д-р Менгеле казва

    Тоз що гледа като хлебарка, изскочила от шахта? Да не би нещо, така, с психото?

  2. Dark aut казва

    Откъдето и да погледнеш Калин Стоянов е професионалист. Наясно е с ядовете в МВР. Ще я бъдем!!!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.