Narod.bg праща Бойко на съд! €5 млн. за „Барселонагейт“ изпрани през офшорка на Вальо Златев, мултимилионерът пропя

2 32 191

Последният пирон в политическия ковчег на Бойко Борисов забива Narod.bg- 5-те милиона евро, с които бившият премиер е подсигурил къща и магазин за „Мис Бикини“ и детето й в Барселона, са минали през офшорка на мултимилионера и бивш приятел на лидера на ГЕРБ – Валентин Златев, регистрирана в Кипър.

Екс босът на „Лукойл“ е бил поставен в зависимости от тогавашния министър-председател, затова се е стигнало до сделка, разкри източникът ни.

Реклама

Новината е многозначителна – за пръв път има реална възможност бившият треторазряден сикаджия и по ирония на съдбата политически лидер да бъде обвинен и изправен пред правосъдието по простата причина, че именно Валентин Златев е един от свидетелите на прокуратурата, издали цялата схема с показания пред прокурор!

За немислимия доскоро екшън свидетелства и новината, че Валентин Златев вече е призован да се яви в прокуратурата на разпит. Топ милионерът е привикан в сградата на Софийска градска прокуратура на бул. „Черковна“ в 13:00 часа утре.

Златев ще дава показания по делото именно по „Барселонагейт“.

2 Коментара
  1. Опре Рома! казва

    Айде бе, 5 милки, а онези препрани в хотелите на Златев?

  2. Жена му казва

    Интересно защо никоя медия не направи интервю с въпросната Борислава Йовчева, никой не я издири в Италия , не я снимаха и не направиха материал за нейния живот там, какво работи , къде живее, какъв стандарт поддържа и т.н .Италия е на една крачка все пак, не толкова далече! Явно медиите не искат, да си направят труда, или някой им е забранил!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.