ПЛАН в Narod.bg: Бойко, Корнелия, Слави и Доган правят кабинет с третия мандат, ПП изпада

3 24 277

Вероятността за правителство с втория мандат между ГЕРБ и ПП беше рязко пресечена с любезното съдействие на Радостин Василев и изнесените от него записи, на които се чуват бруталните планове на „харвардци“ да овладеят службите и да развъртят метлата, за да поставят техни хора, с които да спечелят повече власт на предстоящия наесен местен вот.

Това е причината в момента политическите сили извън изпадащата зад борда „Промяна“ да обмислят съставяне на експертен кабинет с третия мандат – и по-конкретно власт, поделена между спецове, излъчени от ИТН, ГЕРБ, БСП и ДПС, разкри парламентарен източник на Narod.bg.

Има податки, че към такъв формат може да получи подкрепа дори от депутати от „Демократична България“, които в момента са в потъващата лодка на Киро и Асен.

Планът може да сработи, ако третият мандат отиде в партията на Слави Трифонов, към което сочи и политическата логика – Румен Радев, който вече решава сам на кого за връчи папката, не би дал шанс на БСП предвид окупационната война, която Столетницата води с Президентството, а да даде третия мандат на ДПС е немислимо заради очевадно етническия характер на Движението за права и свободи.

Реклама

Затова и най-нормалният ход на Румен Радев е да даде мандата на „Има такъв народ“, по чиято инициатива падна правителството на Кирил Петков.

Сметката сочи, че хората на Слави – 11, заедно с гербаджиите – 69, червените парламентаристи – 23 и народните избраници на Доган – 36, събират 139 депутати. В интерес на истината подкрепа от БСП за такава четворна коалиция все още не е потвърдена, т.е., без социалистите такова правителство събира 116 депутати.

При такъв развой ще се търси подкрепа от още петима народни избраници, за да се достигне заветната бойка 121.

Според информатора на Narod.bg този проблем изглежда изчистен – „за“ правителство без ПП ще гласува напусналият ПП и вече независим депутат Радостин Василев плюс още четири „люспи“ от потъващата „Промяна“ с надеждата да напуснат потъващата партийка на харвардци, категоричен е информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
 1. Марко казва

  Абе вие луди ли сте! Как може да се колебаете!
  Простото и педерастчето са в помията вече. Скоро дано ги видим раирани. Правете правителство и тези ги забравенем че са живи.

 2. ЕМИГРАНТ казва

  ТЕЗИ ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ ГРУПИРОВКИ ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ОТ БКП-ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.

 3. ЕМИГРАНТ казва

  33 ГОДИНИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.