Само в Narod.bg: Ето я чистката на ПП – гонят по списък шефове от БСП, ИТН и ГЕРБ, не пипат ДПС

3 37 423

Списък с имена на шефове на агенции и администрация от втория ешелон е съставен в ПП-ДБ, по който след съставяне на кабинет с ГЕРБ да започне дивашка чистка, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от кръга на компрометираната „Промяна“.

Списъкът обхваща всички областни градове. За начало метлата трябвало да заиграе по назначенията на БСП и ИТН, след това идвал редът на хора от ГЕРБ.

Много любопитно е, че кадри на ДПС нямало да бъдат пипани.

На едно място в записа, който напусналият Радостин Василев оповести в петък изгоненият от БСП депутат Явор Божанков пита съпредседателя на ПП Асен Василев дали директорите на дирекции в цялата администрация ще станат част от политическите кабинети, а Василев отговаря:

„Еми, това е едно от предложения, което смятаме да набутаме в закона. Знам, че това ще пречи с ОИСР и разни други неща, но за нас е по-важно да си почистим и после да си оправим закона, за да можем по-законно да ги уволним, иначе ще си ги уволним незаконно!“

Ето и един прелюбопитен пасаж от срещата на ПП, записана от Радостин Василев, в която харвардци плюят по президента Румен Радев, който ги лансира във властта:

Реклама

Асен Василев: Правителството (формираното с втория мандат, б. р.) няма да падне преди местните избори. Бойко не иска Радев да прави местни избори. Местните избори са шест месеца от сега.

Не знам дали гледахте откриването на залата в Бургас (на 18 май беше открита “Арена Бургас”, б. р.).

Кметът на ГЕРБ покани президента, но не покани хората му и нито един човек от ГЕРБ, защото той ще е независим кандидат към Радев. Под едната ръка Радев е хванал Гешев (Иван Гешев, главен прокурор, б. р.), под другата – Копринков (Николай Копринков, съветник на президента по вътрешна политика, б. р.).

С едната ръка ги подкупва, с другата ги заплашва (кметовете, б. р.). Това в момента се случва на всички герберски кметове.

Вместо да имаме ГЕРБ с 25%, ще имаме ГЕРБ – 15% и 10% прокремълска партия на Радев с местните кметове. Тези хора, които кметовете ги държат, те няма да дойдат при нас. Посмъртно.

Радев е тръгнал да пазарува кметовете на ГЕРБ един по един. Някои от тях се асоциират с него, не с ГЕРБ. Ако Радев държи и полицията към този момент, това ще направи нещата по-лоши. Те искат сравнително честни избори и знаят, че нашата полиция ще направи сравнително честни избори.

Ако Радев прави избори, той ще ги направи нечестни в посока Радев. За първи път ГЕРБ няма да държат полицията и службите. Това е мачът. В 90% от територията на страната ние на местните избори не участваме. Ако сме във властта, това може и да се промени на някои места. Но ако не сме във властта, местните избори ще бъдат решени между структури, които Радев подкупва и заплашва с Гешев, и едни структури, които ГЕРБ държат с техните методи, които са същите.

3 Коментара
 1. Ivanov казва

  Димитър Димов („Тютюн“): „Над околийския началник стоеше Областният, над Областния – Министъра, над Министъра – Правителството, а над Правителството – Мафията – невидима, всемогъща и безчовечна!“

 2. многознайко казва

  И какво е това-стани -да седна.И после метлата.А бе простаци-как се правят после работещи сляжби?С кого и с какво.Пак ще дойдат други да ги чакаме и те да се наядат.Е До кога?
  Я по добре всинца в купим беш и толкоз.Не ни трябва никой от тия 240,защото всички сте маскари и никой не мисли за народа.Само за кражби и далавери сте.Сопа трябва за вас.до де мълдате.И затвора не е опция.Мишкувате до един-полза от вас никаква……….Незнам как населението не вижда това.

 3. д-р Михайлов казва

  Преди 1944 Мафията са били царедворците! Но са „пипали“ по-рфинирано и здраво – все пак са австро-гертмано-италиано-френски продукт! След 1944 Мафията се сформира от селската измет – прости, тъпи, мързеливи. крадливи, необразовани екземляри, водени само от естествените си нагони и инстинкти: да пренапълнят тумбака (за чужда сметка), да се удовлетворят сексуално (с партийни хареми МатаХари с дърти ханъми), да се подмажат на някой големец или богаташ без каквито и да са задръжки (масажисти на уши, сексуални изпълнители, лизачи на всичко, …), да гепнат нещо от произвелия го собственик (за удовлетворят комплексите си за непълноценност), да пребият или убият някого (дори само на футбол извън правилата – за да избият комплексите си за кухо животинско величие) , …..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.