Narod.bg разкри измама: Ето как депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев се намърда в НС (СЕКЦИОНЕН ПРОТОКОЛ)

2 17 323

Депутатът на шайката ГЕРБ от Георги Георгиев, избран от 1 МИР – Благоевград, е влязъл в парламента с цената на грандиозна измама, разкри източник на Narod.bg от Югозапада.

Наскоро разкрихме, че Георги Георгиев наел изборни търговци, които да купуват гласове за него, за да се намърда в 49-ия парламент през задния вход. Схемата му се оказа успешна, защото въпросният изборен търговец в момента е народен представител.

Сега редакцията ни се сдоби с изборния протокол, от която става ясно каква е измамата, с помощта на която гербопитекът отново „представлява“, всъщност прецака, народа.

Реклама

Въпросът е дали сега прокуратурата в лицето на Иван Гешев, обявил война на хунтата, ще си довърши работата и ще бъдат предприети съответните мерки срещу Георги Георгиев.

Това е протоколът от секционната комисия в с. Плоски –селото, в което гласува въпросният депутат и селото, в което беше успана с различни стимули цялата комисия.

Калинката на ГЕРБ е поставен под номер 4 в листата и за него се гласува преференциално с номер 104. Сами вижте как са писани преференциите в протокола, а това въобще не е всичко около този човек, подчерта източникът на Narod.bg.

Очаквайте продължение в Narod.bg

2 Коментара
  1. ХАСАН ДВАТА УЯ казва

    женка му сгодна ,отпърво бих го опънал него,за загрявка и да нахъсам животното ,и посленка като я залющя на дългата….ша са роди втори път

  2. КОЛАРОВА казва

    виж му ръчичките с малките мазни ,къси и дебели пръстенца – класически дебил ,дано не се размножава отврат ,как си ляга с този издухан чичак това младо момиче ,отивам да повърна

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.