Радостин Василев взриви ПП: Напускам, това са предатели, прегърнали мафията ГЕРБ (ВИДЕО)

0 10 447

Аз и част от колегите напуснахме ИТН, защото мафията пробиваше. Това се оказа факт. Сега ИТН са едни 11 човека, които безропотно подкрепят ГЕРБ. 1 година по-късно сме пред подобна ситуация, в която е на път да се сформира коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ. Не мога да подкрепя тази коалиция и ще напусна ПП. Това е предателство. Това заяви Радостин Василев пред медии по време на пресконференция, насрочена от самия него.

Напусналият „Има такъв народ“ депутат е задал и тема на публичната си изява – „Коалицията между ПП-ДБ и ГЕРБ“.

Във фейсбук Василев анонсира пресконференцията си, добавяйки: „Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България!“. Към него върви и видео, в което има отрязъци от записи като „Мишо Бирата“, кадри напомнящи за „Барселонагейт“ и снимките с кюлчета. Веднага се появиха спекулации дали той няма да опита да „разбие“ коалицията, търсейки недоволни от колаборацията с ГЕРБ.

Реклама

По-рано днес ген. Атанас Атанасов заяви, че записите, които Василев възнамерява да представи, са правени в парламента и партийни офиси на „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“. Той смята, че част от записите са направени с телефон.

Оказа се, че Равостин Василев е записал онлайн сбирка на Националния съвет на ПП, проведен онлайн в неделя, 21 май, в 22 ч.

ВИДЕОТО ТУК

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.