Скандалите започнаха: Борисов на нож с Кирил Петков – иска да пробута и Къдравата Сю в кабинета

4 73 525

Скандалите в кабинета на ГЕРБ-ПП, наречен иронично D&G на ротационните премиери Николай Денков и Мария Габриел, започнаха.

Бойко Борисов вече е на нож с Кирил Петков, защото освен договорения пост за калинката Габриел с измислената диплома, поискал министерство и за Даниел Митов, наричан в хунтата Къдравата Сю.

Реклама

Според източник на Narod.bg това бил начинът на Бойко да тества ПП докъде може да се пречупи в коалицията, срещу която започна открито недоволство от страна на редовите гербаджии.

След като срамната сделка стана публично достояние, в социалните мрежи се отприщи сериозно недоволство от симпатизантите на ГЕРБ, че в името на някакви задкулисни цели тарторът Бойко Борисов се е съгласил на „брак“ точно с хората, които го арестуваха. Дори се чули призиви за напускане на шайката.

Именно за да запуши устата на недоволните Бойко настоял пред Киро да му даде поне още един министерски пост, на който да инсталира Даниел Митов. Канадецът отказал, защото това било извън договореният единствен пост за Мара Габриел, завърши източникът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Цар Киро казва

  Браво Боко, не едно, а поне 6 министерства трябва да дадат кокорчовците, за какви се мислят? За чий уй ще ги крепиш иначе?

 2. Ivanow казва

  Ха ха, после Бойко, ще направи кабинет с Копейкин. При това интелектуално ниво на гласоподавателите в България, ще управлява докато е жив!

 3. Дедо Пене казва

  Толкова е страхлив, че ще получи инфаркт ако го арестуват пак и няма да е жив! Вече го няма „ЧАДЪРЪТ“ Гешев.

 4. Илийчо казва

  Костадинов никога няма да направи дослук с тиквата!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.