Първо в Narod.bg: Съдът разреши ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, Бойко ли е бащата?

10 54 223

Истината за „Барселонагейт“ и прането на 5 милиона евро ще излезе наяве – съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, научи единствено Narod.bg от свои хора в Темида.

Както отново първи съобщихме, миналата седмица прокуратурата поиска вземане на ДНК от Ема Бориславова Йовчева, родена на 18 април 2012-а, за да се разбере кой е биологичният ѝ баща в опит да се разплете схемата с къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“.

Вече не е тайна, че предмет на разследването са парите, с които е купено луксозно жилище с басейн, охрана и модерна система за наблюдение в Барселона, луксозен магазин за дрехи с площ 140 кв.м. на една от централните улици – Paseo de Grácia, както и бяла кола марка Porsche Macan, карана от „Мис Бикини“.

Реклама

Според разследване на испанската прокуратура цялата афера с прането на 5 млн. евро е в тясна връзка с кръга около бившия премиер Бойко Борисов.

Ако се окаже, че Ема не е дъщеря на лидера на ГЕРБ, медиите вкупом трябва да му се извиним за тоновете мастило, изхабено по темата „Барселонагейт“.

Но, обратно, ако се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне пряка връзка на лидера на ГЕРБ с престъпната схема, осъществена през две регистрирани в Барселона фирми Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои бившата манекенка Борислава Йовчева.

И нещо друго, което е не по-малко важно – ако 11-годишното момиченце се окаже дъщеря на Бойко, това ще последното нужно доказателство, че лидерът на ГЕРБ е изпаднал страхливец, който се крие за гърба на дете, за да отърве от лапите на правосъдието. И че каквато и присъда да получи за това престъпление, печатът на позора остава завинаги.

10 Коментара
 1. Ivanov казва

  Като нищо, детето и майка му, ще отидат на гости при Къро, а ако и черепа отиде там, Буци си решава проблема на 100%

 2. Затвор за тиквата казва

  Мисля по-добър вариант е Буци да отиде на гости на Къро.

 3. !?!?!? казва

  Ама разбира се,че „НЯМА да е Бойко“!?!?!? До КОГА ще ни БУДАЛКЪТ ???? ЗАЩО ТОЙ още НЕ е в ЗАТВОРА ????

 4. […] Съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева – Ема, с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, пишеNarod.bg. […]

 5. Д-р Менгеле казва

  ДНК пробата може да се подмени… Срещу няколко милиона.

 6. И Все Пак казва

  Нали все пак майката най- добре знае кой е бащата….? Или тази тук не знае ??

 7. Д-р Менгеле казва

  Казва се: Или И тази тук не знае.

 8. Бай Ставри казва

  А,как мислите,дали до сега ТОВА НЕ е НАПРАВЕНО ?!

 9. Ivanova казва

  Ако ДНК проба се прави в БГ гаранция, че ББ няма нищо общо

 10. Даката казва

  Дори да не е негово детето,кой ще даде отговор на въпроса „От къде 24 годишно момиче има такива средства за да се сдобие с такива имоти.Правят хората на глупави.Господ всичко ще им вземе .От него отърване няма .Той всичко вижда и знае.Него няма да могат да излъжат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.