Първо в Narod.bg: Атентат срещу Къро в Кейптаун, какво се случва с боса на ВИС?

4 48 055

Слух за атентат срещу Красимир Каменов – Къро в столицата на Република Южна Африка – Кейптаун, разбуни подземния свят, докладва ексклузивно източник на Narod.bg.

По непотвърдена засега информация срещу боса от ВИС е извършен атентат в жилището му в Кейптаун, твърди се, че при атаката Къро е ликвидиран. По това време в къщата са били още жената, с която живее, бодигардът и детегледачката.

Реклама

Засега няма официално потвърждение на информацията, не е ясно и дали става дума за масов разстрел, или все пак има оцелели.

Преди минути репортер на Narod.bg се опита да се свърже с Красимир Каменов по телефона, но босът от ВИС не отговаря на повикванията.

Narod.bg продължава да следи развоя на кървавите събития, очаквайте новини

4 Коментара
 1. ВКР Пазарджик казва

  На 11 май 2023 год на борда на Авиотряд-28 заедно с делегацията на президента РАДЕВ са се качили маскирани като цивилни черен отряд барети от поделение Црънча които са ОСТАНАЛИ в ЮАР с цел да отстранят Къро

 2. Кадир Кадир казва

  Кейптаун се движи от ИЗРАЕЛски мобстери ганнгстери с бели якички .
  Оня плешив боклук ГЕШЕВ вероятно е дал голяма сума и информация на ИЗРАЕЛските си мосад приятели в замяна да очистят Къро/както очисти самоковския бизнесмен Юри Галев душманина на жена си стриптизЬорката Детелина Ханчева/

 3. !!! казва

  Звучи доста логично!

 4. Гала казва

  Къро много деца има ,как ще поделят милиардите? Любомира Капнилова има дъщеря Неда от Къро. Д-р Димитър Капнилов ,баща й и той има скъпи подаръци от Къро!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.