Сигнал до Narod.bg: „Ковчежник“ на Бойко пропя! Пламен Тачев става защитен свидетел?

1 63 679

Омертата, стиснала в желязна хватка ГЕРБ за престъпленията на Бойко Борисов, се пропука ударно! Спряганият като „ковчежник“ на хунтата сенчест бизнесмен Пламен Тачев, иначе депутат от Плевен, е пропял за схемите на лидера и става защитен свидетел на прокуратурата, твърди ексклузивно пред Narod.bg източник от държавното обвинение.

Пламен Тачев, който е в обкръжението на Бойко Борисов от мътните мутренски години, става защитен свидетел на прокуратурата, за да спаси кожата, категоричен е информаторът ни.

Реклама

В името на личното си оцеляване емблематични фактори в хунтата напускат потъващия кораба. Екшънът започнал, след като Националната агенция за приходите (НАП) подала данни от започналата преди време проверка на българите, които притежават имоти в Гърция. При Пламен Тачев данъчните са установили несъответствие в имотното състояние и укрити доходи. За да се измъкне сух предвид задаващия се ураган от обвинения в корупция срещу депутати от целия парламентарен спектър „ковчежникът“ решил да стане защитен свидетел.

Вътре в ГЕРБ не е никаква тайна, че Пламен Тачев отдавна държи Бойко с компромати, затова прави в партията каквото си ще. Цялата парламентарна група е настръхнала срещу депутата, но никои не се осмелява да му каже нищо, призна източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Ivanov казва

    Буци, ще бяга при Биби, а Реджеп е много разстроен от изневярата.. Мелодрамата продължава ротационно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.