ИМА СДЕЛКА в Narod.bg: Васил Божков свален от „Интерпол“, кога става защитен свидетел срещу рекетьорите в ГЕРБ?

2 44 311

Има сделка! Васил Божков е свален от издирване в страницата на Интерпол, показа проверка на Narod.bg. Сега вече няма институционална пречка милиардерът да се върне в България като защитен свидетел срещу рекетьорите от ГЕРБ.

От онлайн портала на международната полицейска организация на адрес https://www.interpol.int/ става ясно, че в момента Интерпол издирва 44 разбойници от България, но името на Васил Божков не е сред тях. Юристи коментираха пред Narod.bg, че все пак има вариант хазартният бос все още да е в базата данни, но името му да е скрито.

Ако предположим, че сме в хипотезата „свален от издирване“, това означава, че има договорка между прокуратурата и бизнесмена-беглец, който да се прибере в България като защитен свидетел при пълна гаранция за собствената си неприкосновеност. В замяна най-богатият българин трябва да даде показания за престъпленията на ГЕРБ, на които е пряк свидетел и потърпевш.

Реклама

От седмица в шайката цари тотална паника, че Божков, притежаващ доказателства за рекет за над 60 млн. лева, ще се върне като защитен свидетел на прокуратурата и тогава измъкване за Бойко Борисов няма да има. Особено след публичната война, която главният прокурор Иван Гешев обяви лично на „лицето Бойко Методиев Борисов“ и на целия „политически боклук“, който представлява завладяната държава.

Източник на Narod.bg разкри, че според плана Черепа е трябвало да кацне в България миналия четвъртък – 18 май, и цялата държава е била на крак.

При развой на събитията според плана на Черепа и прокуратурата можем да станем свидетели на сензационна рокада – Васил Божков се прибира в България, а Бойко Борисов бяга зад граница.

2 Коментара
  1. […] Васил Божков е свален от издирване в страницата на Интерпол, съобщава Narod.bg. […]

  2. […] издирване в страницата на „Интерпол“, съобщава Narod.bg. Сега вече няма институционална пречка милиардерът да […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.