Само в Narod.bg: Томислав Дончев поема ГЕРБ след обвиненията срещу Бойко Борисов

5 26 179

В ГЕРБ са подготвени за сваляне имунитета на Бойко Борисов и повдигане на обвинения за корупция в особено големи размери, което реално ще извади лидера им от политиката. При такъв развой постът ще се поеме от Томислав Дончев, научи Narod.bg от свои хора в шйката.

По-рано днес стяганият за тартор бивш кмет на Габрово волю-неволю подхвана темата за падене имунитета на Борисов.

„Обезпокоително е, ако процесите в съдебната система имат толкова пряко отражение върху всичко, което става в политическата система“. Така зам.-председателят на ГЕРБ отговори по bTV на въпроса скъса ли Иван Гешев заедно с оставката си и първия мандат.

„Промени в Конституцията звучи абстрактно добре като смяна на автомобила, закупуване на жилище и т.н.“, каза Томислав Дончев.

„Почти всички, които говорят за промени в Конституцията, не са готови с конкретен текст, който трябва да се измени. Имаме консенсус за това какво трябва да се смени особено по отношение на съдебната система. Всички зависимости по вертикала и хоризонтала да бъдат ограничени. За това са необходими не само промени в Конституцията, но и в законодателството“, коментира Томислав Дончев.

Реклама

„Интересен въпрос е кой е свързан с този бутон и кой може да го натисне“, допълни Томислав Дончев.

На въпрос дали ще се стигне до ситуацията, в който Иван Гешев иска имунитета на Бойко Борисов, Дончев заяви, че това би било „тъжно и контрапродуктивно“.

Вчера в парламента плъзна слух, че прокуратурата щяла да поиска депутатския имунитет на Бойко Борисов, за да започне разследване за корупция в особено големи размери.

„В тази ситуация това ще изглежда само и единствено като репресии и би завършило този процес на пълен демонтаж на държавността, който тече през последните години“ смята зам.-председателят на ГЕРБ.

На въпрос може ли главният прокурор да открие скелети в гардероба на ГЕРБ, които д извади, Дончев заяви, че нямат гардероб, нито пък скелети.

5 Коментара
 1. ЛОАРА ТАНКА - жорнализка казва

  Тъпо, Дончеф. Много тъпо.

 2. ИСТИНАТА казва

  А,преди да ПОЕМЕ ШАЙКАТА ОПГ“герб“,ще ОБЯСНИ ли КЪДЕ е ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ и ПАРИТЕ за него ?????????????

 3. anndy slavov казва

  0887627685 imoti svir

 4. Janusz Lewandowski казва

  Томислав Дончев също е замесен в КОРУПЦИОНИ КРАДЛИВИ схеми за МИЛИАРДИ
  Едни 2 МИЛИАРДА изчезнали за УЖ Е-правителство /2 милиарда лева избегали нема ги не са 200 хил не са и 2 милиона милиарди са/
  Едни 140 МИЛИОНА лева откраднати от ВиК водния цикъл на Габрово когато е бил кмет на Габрово
  В КИТАЙ за корупция и злоупотебри НАД 1МИЛИОН $ 20 год ЗАТВОР за злоупотреби над 10 МИЛИОНА $ на ВЪЖЕТО на площада за назидание за всеки който КРАДЕ от Държавата

 5. GCHQ казва

  Школован от МОСАД ИЗРАЕЛски агент ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ ще оглави ОПГ ШАЙКАТА ГЕРБ
  Донев прекарал 2 месеца и половина в пустинята НЕГЕВ Израел където е обуван и вербован от МОСАД как да КРАДЕ в особено големи размери от БГ ХАЗНА през Европроекти и лъжливи е-проекти /като Е-правителство/
  НЕГЕВ е зона от НАЙ-високо ниво на секретност в ИЗРАЕЛ в НЕГЕВ НЕ се допускат дори граждани на Израел без причина камо ли ЧУЖДЕНЦИ
  В НЕГЕВ се намират ядрените бойни глави на Израелската армия IAF,бойни ескадрили за охрана на въздушното пространство,радари и АЕЦ Димона

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.