СХЕМА в Narod.bg: Зам.-министър Красимир Папукчийски вкара „Осемте джуджета“ в БДЖ

0 27 913

Режисьорите на рейдърската атака „Осемте джуджета“ овладяват и Български държавни железници (БДЖ), алармира високопоставен служител в компанията пред Narod.bg. По изричното настояване на зам.-министъра на транспорта Красимир Папукчийски в БДЖ е внедрена като „правен консултант“ адв. Десислава Коцева, известна в правните среди като прокси на сенчестия следовател Петър Петров – Петьо Еврото.

Коцева придоби известност от участието й в сагата „Двете каки“, където в непринуден разговор водещи български магистрати свойски разказват за манипулациите и корупционните практики в българската съдебна система, намесата на политиците в нея и подчинението й на задкулисни кръгове.

По-късно адв. Десислава Коцева се прояви и в криминалното превземане отстрана на Петьо Еврото и на асансьорната фабрика „Изамет“ със съдействието на българската прокуратура и МВР. Използвайки заплахи и натиск адвокатката принуждава Явор Златанов да прехвърли притежаваните от него дялове на Петьо Еврото.

Реклама

Вместо обвинени и килия със северно изложение в Сливенския затвор, днес адв. Десислава Коцева, лансирана лично от заместник-министъра Красимир Папукчийски, се опитва да рейдърства и в БДЖ.

По познатата й методика, адвокатката привиква клиенти и доставчици на БДЖ, открито и грубо ги заплашва и притиска с цел достигане до съдебни производства и плаването в нейна полза на милионни хонорари.

Каква е връзката на режисьорите на Осемте джуджета с министър Папукчийски и как се източват държавните БДЖ и НКЖИ през поставени лица, предстои да узнаете само в Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.