Narod.bg в помощ на Иван Гешев: Ето ги престъпленията на кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков, време е за обвинения (ДОКУМЕНТ + ВИДЕО)

0 28 219

(Не)очакваният курс на Иван Гешев срещу престъпленията на ГЕРБ, ръководена от „лицето Бойко Методиев Борисов“, може да стартира с конкретен казус, който тежи на Петрич от години – кмета Димитър Бръчков, до момента парадиращ с недосегаемост под чадъра на хунтата, и неговите схеми, които досега отлежаваха в държавното обвинение.

Време е Иван Гешев да обърне внимание на безобразията на Димитър Бръчков, ако иска да покаже, че има сериозни намерения срещу мафията ГЕРБ

Narod.bg, обикновено критичен към работата на главния прокурор, сега ще се опита да помогне, като предостави списък с конкретни безобразия, по които има образувани досъдебни производства, работата по които трябва да бъде възобновена на мига, ако искаме територията да се превърне отново в държавата България, част от Европейския съюз.

Проверката ни показа, че сигналът с образуваните досъдебни срещу кмета Бръчков е постъпил в края на ноември 2021-а директно в Министерството на правосъдието. Това призна преди време настоящият МВР министър Иван Демерджиев в амплоато му на служебен правосъден министър. Адвокатът от Пловдив не скри, че поради краткия си престой на поста не е имал време да работи по въпроса.

Реклама

В документа са изброени конкретни производства, които странно отлежават и по тях трябва да има проверка, ясен бе Демерджиев. Тогавашният правосъден министър обясни, че има и случаи на изземване на дела и прехвърлянето им във вече закритата Специализираната прокуратура или в Софийска градска, където чакат „подходящия момент да се приключат“.

Е, предвид откритата война, която Иван Гешев публично обяви на ГЕРБ и „политическия боклук“, това време настъпи.

Скандалните закононарушения на Бръчков и сие и „заспалите“ досъдебни производства срещу Димитър Бръчков бяха докладвани от гражданин на Петрич при посещение на премиера Кирил Петков в началото на април 2022-а, но кабинетът на ПП не направи нищо… ( разговорът по темата може да видите във видеото след 5-ата минута, б.ред.)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.