Само в Narod.bg: Иван Гешев и Васил Божков с общ фронт срещу ГЕРБ – договорка връща Черепа като защитен свидетел?

2 32 671

Войната за превзетата от ГЕРБ държава получава нов обрат! Източник на Narod.bg твърди, че изказването от днес на милиардера-беглец Васил Божков, че е готов да се върне у нас като защитен свидетел на прокуратурата, далеч не са хвърлени думи на вятъра.

Според слух от последните дни има тайна договорка между прокурор №1 и рекетирания от шайката бизнесмен за неговото завръщане, за да роди общ фронт срещу мафията ГЕРБ.

„Наглостта на (Бойко) Борисов отстъпи пред страха му. Има защо да се страхува. Готов съм да се върна в България като защитен свидетел“. Това обяви във вторник хазартният бос на фона на започналата война между главния прокурор Иван Гешев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Реклама

Съобщението на Божков, който се укрива в Дубай от три години насам след като бе рекетиран за 60 млн. лева, е оферта, която може да превърне живота на Бойко Борисов и кликата около него в истински ад. Само преди ден бизнесменът публикува следното послание към главния прокурор: „Понякога разкаялият се грешник може да бъде по-ценен от светец“, визирайки Гешев.

Ако прокуратурата се навие на сделката, присъдата на Бойко Борисов и криминалния му кръжец може да се смята за подписана, коментира мълвата информаторът на Narod.bg.

При връщане на Васил Божков Narod.bg ще затвори кръга – ние първи съобщихме за бягството на бизнесмена от лапите на хунтата, сега първи публикуваме и вариантът за неговата реабилитация.

2 Коментара
 1. Ivanov казва

  Къде ще избяга Бойко ?
  1. В къщата си в Барселона.
  2. На частния си остров.
  3. На гости на Илия Павлов.

 2. Една светия казва

  В Библията думата светец не съществува. Има светии, хората които живеят за Исус Христос, носят Го в сърцето си, Той им е Господ, Той им е примера за поведение, Него хвалят за жертвата на кръста за очистването от греховете и са спасени чрез вяра във вечния живот. Г-н прокурорът е добре да си върши работата, това е негова отговорност. Дано Бог да го използва за наказване на беззаконията, но пак това последното си е и негово задължение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.