СТАВА СТРАШНО в Narod.bg: Крадливи кметове на ГЕРБ пропяват за схемите – идва Иван Гешев

3 29 833

Крадливи кметове на ГЕРБ изпаднаха в паника след открито обявената от Иван Гешев война на Бойко Борисов и криминалната хунта, потвърдиха източници на Narod.bg от най-компрометираните области в България.

По-рано днес прокурор №1 хвърли няколко бомби – че Бойко му е предложил да отиде посланик в Израел или Турция, за да освободи поста и не пречи на схемите, които „политическият боклук“, по думите на Гешев, върти на гърба на народа от десетилетия.

За да го „убедят“, Бойко и компания разпитвали къде е семейството на прокурор №1, което се оказа зад граница в „приятелска държава с приятелска прокуратура“.

Реклама

Атака срещу Гешев е отбелязана с криминална панделка – прокурор признал пред своя шеф, че от хора на Борисов е дошло искане разследването за пране на над 5 милиона евро с „Барселонагейт“ и любовницата „Мис Бикини“ Борислава Йовчева, да бъде прекратено.

Сега е ред на Иван Гешев да покаже, че е български магистрат, пръв сред равни – според нашия източник ще се започнат десетки разследвания срещу крадливи кметове на ГЕРБ, ощетили бюджета с милиарди покрай криминално проведените през годините обществени поръчки, които пълнеха чекмеджето с евро по 500 и златни кюлчета.

Смята се, че някои от пробитите градоначалници ще се опитат да спасят кожата, като пропеят по чия заповед са отклонявали милиони и дали пътят на парите в последствие не води към Банкя.

3 Коментара
 1. Дедо Пене казва

  Защо Гешев не арестува Влади Горанов за рекета над Божков в размер на 65млн.лв., които пари също са отчетени в Банкя. Малкият наглец ще изпее всичко за Толупа само да си спаси кожата.Кай могат да се скрият 65млн.?

 2. Janusz Lewandowski казва

  БУРГАСкия ГЕРБ кмет НАЙ-крадливия кмет на БОКО “диамантената мина“ м-у 2и3 МИЛИАРДА лева са откраднати през схеми във Бургаска община за 12-13 години кметуване

 3. КПКОНПИ казва

  ГЕРГАНА НИКОЛОВА ;Жената на ГЕРБавия крадлив бургаски кмет с 80 МИЛИОНА ЛЕВА сметки в мафиотската ДПСарска Dbank
  Г-жа Николова обикновена ДЕТСКА УЧИТЕЛКА с заплата 1200-1400 лв на месец но явно доста заможна

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.