НОВИНА в Narod.bg: Повдигат обвинение на Бойко Борисов!

3 40 507

Бившият премиер и тартор на шайката ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде обвинен от прокуратурата, научи ексклузивно Narod.bg от брилянтен източник от върха на държавата.

Лидерът на хунтата ще бъде разследван на натиск над прокурори и съдии по разследването „Барселонагейт“, по което се търси произходът на над 5 милиона евро, изпрани от спряганата като негова бивша любовница Борислава Йовчева, позната повече като „Мис Бикини“.

Милионите са влезли в Испания през две регистрирани в Барселона фирми – Numin Invest SL и Emma BGS SL. Двете дружества са свързани с бившата манекенка Борислава Йовчева.

Реклама

Прокурор №1 Иван Гешев по-рано днес сам потвърди, че обвинител му се оплакал от натиск разследването за къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“ да бъде прекратено предсрочно.

Получих обаждане от прокурор, че до дни трябва да се прекрати делото „Барселонагейт“, заяви едно към едно Иван Гешев по време на пресконференцията в сградата на прокуратурата.

Още през 2016 г. в записите „Яневагейт” се чува гласът на тогавашната шефка на Софийския градски съд Владимира Янева, която разказа, че Борисов е купил къща в Барселона за 1,5 милиона евро. После става ясно, че мистериозна българска манекенка Борислава Йовчева отглежда дъщеря си – Ема, която била от Бойко, в луксозна къща в Барселона.

3 Коментара
  1. Ivanov казва

    А за парите в ливанските банки и еврейските фондове кога?

  2. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    е сега Гешака ще скъса гъзъ на дебелогъзия ,този винаги се е имал за класи над тулупа и сега ще го докаже

  3. Lucid & Ferrous казва

    Може би, но едва ли. В Чингинестан всичко се замазва.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.