Гнусно в Narod.bg: Отец Сергей съблечен в Централния софийски затвор, гол обиск унижи и шефа на стопанския отдел

3 7 423

Безобразията в Централния софийски затвор под управлението на старши комисар Васил Кордев се превръщат в лавина, която ще помете ръководството на зандана, прогнозира само пред Narod.bg източник от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“.

Вече ви разказахме, че преди броени дни опасен убиец, пуснат в домашен отпуск, не се е прибрал зад решетките, но управата на затвора така и не е информирала обществото за килъра, който е на свобода.

Сега се оказа, че миналата седмица при обиск „на голо“ свещеникът на затвора е бил разсъблечен и унижен от подчинените на Кордев, близък семеен приятел на бившия МВР министър Бойко Рашков, докладва информаторът ни.

Свещенослужителят и предстоятел на храма „Света Анастасия“, който се намира в Централния софийски – отец Сергей, се оплакал в Патриаршията и напуснал осквернен своя църковен пост. Оттогава църковни служби зад решетките няма. Затворниците са недоволни, зрее бунт, защото не могат да удовлетворят религиозните нужди, разрешени им по закон, а е важно да се знае, че зад решетките има 400 осъдени, които изповядват православното християнство, уточни източникът на Narod.bg.

Реклама

Преди около половин година гол обиск по време на работа бе извършен на територията на затворническото общежитие в „Кремиковци“ на служителката Светлана, сега своеволията продължават.

За да е пълен кошмарът има и трета жертва на голия обиск – само преди няколко дни е разсъблечен публично и Митко Георгиев, шефът на стопанския отдел в затвора. При претърсването не е намерено нищо, но служителят е подал молба напускане, отива на работа в Дирекция „Оперативно-техническа информация“ (ДОТИ).

„Васил Кордев прекали с глупостите, скоро ще му извадят кирливите ризи и е пътник“, констатира информаторът на Narod.bg от ГДИН.

B мoмeнтa в ĸopпyca нa зaтвopa ca нacтaнeни 495 лишeни oт cвoбoдa, пpи ĸaпaцитeт 679. Oбщo зaтвopницитe в Coфия, вĸлючитeлнo тeзи в oбщeжитиятa „Kpeмиĸoвци“ и „Kaзичeнe“ , ca 1004.

3 Коментара
  1. Ivanov казва

    Защо начначените от Румен Радев, започнаха поголовно да събличат хората и за какъв проблем в главите говори това?

  2. Bai Grozdan казва

    Резил!

  3. Обяснимо казва

    Хората тренират! Сега като бъдат изпратени при бай Ставри БОКо-тиквата, Гешо-цацата, Сарафчето, Горанчо, баба Нужка, разните матаХари ПКПета, „мами на нацията“, Сачевата, ……… ще трябва професионално да им напоравят пълен обиск на голо!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.