БУРЯТА отнесе БСП: Корнелия отказа „брак“ с Бойко

2 13 207

Бурата по върховете на държавата след очакваните разкрития на Иван Гешев за кадруване на Бойко Борисов в съдебната система донесе неочакван трус – БСП се оттегля от преговорите с ГЕРБ-СДС за правителство с първия мандат и няма да го подкрепи с гласуване.

Това обяви соцлидерът Корнелия Нинова на извънреден брифинг.

Реклама

С решението на левицата вариантът за управленска конструкция без подкрепа от „Продължаваме промяната – Демократична България“ отпада. ГЕРБ, ДПС и „Има такъв народ“ имат заедно едва 116 гласа, което е недостатъчно за избирането на правителство, ако всички депутати са в пленарната зала и гласуват.

Допреди няколко часа лидерът на БСП продължаваше да настоява на тезата, че за подкрепа на първия мандат ще реши вътрешно партийно допитване.

Очаквайте подробности

2 Коментара
  1. Ст. Лозински казва

    Нещо сте объркали понятията. Заглавието ви трябва да бъде: “ Бурята отнесе Герб, понеже БСП отказа брак с него“

  2. Надлъгване казва

    Корнелия познава добре характера и методите на Борисов, това че се държи като“фурнаджийска лопата“.Така че беше ясно, че той няма как да успее да я примами и да му се върже на въдицата. По-смешното в това надлъгване е , че Герб я подценяват .Смятат, че тя пада от Марс , не държи връзка с другите партии и не знае на кой какво е какво е обещал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.