Ще клекне ли? Кирил Петков свири сбор на ПП за подкрепа на Мария Габриел

6 11 413

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков обяви, че свиква ръководството на коалицията ПП-ДБ още днес, за да обсъдят евентуална подкрепа за правителство начело с Мария Габриел.

Това е коренна промяна в поведението на ПП. Досега лидерите на партията твърдяха, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБ при никакви условия.

Това, което е накарало Кирил Петков да промени позицията си по думите му било, че харесал как Мария Габриел отговаряла на въпросите им по време на срещата в парламента в петък.

„Мария Габриел направи нещо различно и това ме зарадва, учуди ме даже. Тя започна да отговаря на въпросите ни. Даже с емоция, а не проформа“, каза Кирил Петков в предаването „Тази сутрин“ по бТВ.

Реклама

От думите му се разбра, че първоначално от ПП мислили да отидат и да приключат срещата, но Габриел ги изненадала с отговарянето на въпросите им.

„Помислих си колко би било ужасно следващите 4 години да имаме управление ГЕРБ – БСП – ДПС, а от друга страна имахме един човек, който искаше да отговаря на въпросите и затова не залостих вратата, излизайки от тази среща. Казах, че искам да поговоря с всичките ни органи, но преди да кажем твърдо „Не“, искам да мислим дали има друг вариант, освен да дадем държавата на тройната коалиция“, каза многозначително Кирил Петков.

Той не скри, че някои от отговорите на Мария Габриел на зададените от ПП въпроси са му харесали.

За това Кирил Петков заяви, че веднага след като излезе от студиото на бТВ ще свика съвета на коалицията ПП-ДБ.

6 Коментара
 1. Нго казва

  Просто няма да има следващ път тогава.

 2. Гюро казва

  Не сме забравили кой извади от руският си ръкав Петков и Василев и ги монтира в политиката. Знаем, че ПП и ДБ са бутафорна партия на промяната и винаги са били скритият коз на статуквото. Просто в руската кочина няма начин истинска опозиция да бъде допусната до Парламата.

 3. !?!?!? казва

  Г-н Петков,а КАКВО Ви ОТГОВОРИ ТЯ за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ Барселона,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,“ДЖУДЖЕТАТА“,“Белене“, „Лукойл“,“Росенец“,Капитан Андреево,ПАНАИРА,……………………….,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ“герб“ и ЯТАЦИ ???? Ще ПОИСКА ли „Другарката“ Неделчева ИМУНИТЕТА на „Другарят“ Борисов,както ПОИСКА ОСТАВКАТА на „Другарят“ Гешев ????????????????????????

 4. Со керез казва

  Гюро, в България има една партия – Бай Мангал, на Султана Ибрикчия. Неа значение дали султанът е руски, турски или американски.

 5. Lucid & Ferrous казва

  Та. Циглето Кирчо ще клекне, като му наредят и още как. И за оФчата мисъл, Марийка ще клекне амбулантното търговче.

 6. GCHQ казва

  БОКО имал много пикантни СЕКСкомпроматчета от резиденция Лозенец на КИРО и ЛЕНА а Кирчо направо му треперели мартенките да НЕ би БОКО да ПУСНЕ на Недялко от ПИК нови порции със СЕКС ПАРАПЕТНИ -КРЕВАТИ истории
  КИРО е куха лейка аматьор от кристали и прахчета е ЗАБРАВИЛ че ДС не спи и слухти .Бай ПЕТКО като щатен ДС НЕ е обучил добре сина КИРО и НЕ му е казал за мурафетите с подслушвания и снимания

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.