Щастие: Мъжът на Николина Ангелкова я смени с истинска красавица (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

2 72 223

Бившата депутатка от ГЕРБ със спорна красота Николина Ангелкова и мъжът ѝ повече от година пазят развода си в тайна, но преди дни Христо Ангелков сам потвърди, че тунингованата министърка от „Мата Хари“ вече не е жената до него. В социалните мрежи бизнесменът публикува снимка с новата си половинка, която се оказа истинска красавица.

Христо смени Николинка с истинска красавица

Мистериозната дама не е част от политическите кръгове, но впечатлява с осанка и модерна визия. Влюбеният Христо не се престраши да разкрие самоличността ѝ, за да не предизвиква излишно любопитство към отношенията им.

След раздялата с Ангелкова двамата се разбрали да не оповестяват семейните си проблеми публично. Бившата министърка на туризма дори решила да запази фамилията на съпруга си и двамата съхранили добрите си отношения в името на тяхната обща дъщеричка Далия. Доста преди раздялата им да се случи, около семейството витаеха слухове за развод, а Николина престана да публикува снимки с мъжа си, както и да говори за него.

Преди катаклизмите в брака тя често го споменаваше в по-личните си интервюта и обичаше да разказва за интересната им любовна история, която пламва в „Харвард“.

Николина и Христо изкараха заедно 10 години

Реклама

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години брачен стаж. Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с бизнесмени и гении от Индия, САЩ, Австралия и много други държави.

Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която е останала да живее с майка си, видно е от снимките на Ангелкова. Напоследък тя се е отдала на пътешествия както по работа, така и за удоволствие, а щерка ѝ е плътно до нея.

43-годишната бивша министърка не спира да полага грижи за външния си вид и всички от тясното ѝ обкръжение са на мнение, че цъфти напук на развода и природните дадености. Неотдавна тя се сдоби с чисто нова 24-каратова холивудска усмивка и пластична операция на носа, които радикално промениха визията ѝ. Тя обаче пусна опорката, че е легнала под ножа не в името на малко красота, а заради здравословен проблем с дишането.

Бившата министърка винаги е държала на фигурата си и на стилните тоалети. Тя е отявлен почитател на най-скъпите дизайнерски марки и в гардероба си къта модни шедьоври за десетки хиляди левове, а най-знаковите ѝ тоалети са винаги на италианското дуо Долче и Габана.

След рокадите в личния си живот Ангелкова реши да се оттегли и от активната политика у нас. Още през есента на 2022 г. тя обяви, че няма да се кандидатира повече за депутат от ГЕРБ, а ще насочи усилията си в подпомагането на партията в международните дейности и ще се фокусира върху привличането на нови чуждестранни инвеститори в страната. Тя не пропусна да благодари на Бойко Борисов за доверието и предоставената възможност и пожела успех на колегите си, с които продължава да бъде в топли отношения.

Нейният развод съвпадна и с този на корпулентната ѝ колежка Лиляна Павлова, която също се раздели с дългогодишния си съпруг Пламен неотдавна. Павлова обаче намери бързо любовта повторно и през есента на миналата година дори роди син на настоящия си любим малко преди да навърши 45 години.

В. „Ретро“, заглавието е на Narod.bg

2 Коментара
  1. Версачо казва

    Е, чак пък красавица. Красотата е друго нещо – пропорционално, хармонично тяло и лице. Но, сравнена с коня на Пржевалски може да се каже, че почти е красавица.

  2. Мария казва

    Не е важен външният вид, хора с души и сърца са нужни…Стига изкуствени устни, коси, зъби…Пластмасово сърце няма как да обича!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.