Само в Narod.bg: 8 ченгета, следователи и прокурори правят преврат срещу Иван Гешев

2 35 821

Иван Гешев вече е неудобен за шайката, затова е в ход неговото сваляне от поста. Източник на Narod.bg разкри, че ядрото на превратажиите е от 8 човека – топ полицаи, следователи и прокурори, чиито имена тепърва ще осветлим.

Ясен знак, че шайката ГЕРБ обяви открита война на прокурор №1 е днешното изказване на нелепата еврокомисарка Мария Габриел, поставена като кукла на конци от Бойко Борисов за кандидат-премиер на готвеното правителство с БСП и ДПС.

Чиновничката без никаква идея как се управлява фирма от трима човека, камо ли цяла държава, обясни в трето лице, че „първото, което ще направи министърът на правосъдието“ в правителство, оглавено от Мария Габриел, ще е да внесе във Висшия съдебен съвет (ВСС) искане за освобождаване на главния прокурор Иван Гешев“.

Реклама

Номинираната от ГЕРБ-СДС за премиер еврокомисарка каза, че мотивът е „уронване на престижа на съдебната власт“ в „светлината на последните събития“.

Това затвърждава съмненията, че „атентатът“ срещу Иван Гешев е бил симулиран от негови врагове с цел да го уязвят и подготвят почвата за неговата смяна предвид факта, че се еманципира от ГЕРБ и има ресурса да тръгне след крадците около Бойко Борисов, коментира източникът на Narod.bg.

Според него сега е много важно да следим какви ще са първите действия на главния прокурор, който на 17 май трябва да се завърне от визита в САЩ, защото се очакват знакови арести на подкрепящи хунтата, категоричен е информаторът ни.

2 Коментара
  1. многознайко казва

    Дано знае Гешев откъде да започне-вече няма варианти за шиканиране.Или той-или те.И да видим колко му е правната култура да ги опатка и да напълни арестите и пандизити,защото има за какво-само воля трябва.А при него нещата са Ва банк.За да не излезе,че е поредната кукла на конци.Че ще има жертви-това е ясно-зависи от пропорциите……кой ще надделее.А да-и къде сме ние-правото над всички или дрън -дрън.

  2. Д-р Менгеле казва

    Тази оФча мисъл, €-комисарката, без да мисли, им го набута. Гешев няма друг ход, иначе може да му се случат и други злополуки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.