ГРАНД СКАНДАЛ в Narod.bg: Мощите на Свети Георги тайно пратени в „Национална полиция“ – шефът Атанас Илков викал ченгета да се кланят (СНИМКИ)

4 19 711

Невъобразим скандал в Главна дирекция „Национална полиция“ – мощите на Св. Георги тайно са били транспортирани от Гигинския манастир до ГДНП за кеф на шефа ст. комисар Атанас Илков, алармира пред Narod.bg високопоставен източник под пагон.

На 1 май мощите на Св. Георги пристигнаха в Гигинския манастир, на 2.05 отпътуваха за…ГДНП

На 27 април България осъмна с богоугодна вест – част от дясната ръка на свети великомъченик Георги Победоносец пристигна в София. Светинята се покои в храма „Св. великомъченик Георги Победоносец“ в град Нигрита край Серес (Северна Гърция). Храмът е специално построен в негова чест и памет. Мощите на светията останаха за поклонение в България до 7 май.

На 1 май мощите на Св. Георги са били изпратени за поклонение в Гигинския манастир „Св. св. Козма и Дамян“, където останали до 3 май. След това десницата на Георги Победоносец е била между 4 и 5 май в храма „Св. Петка“ в Брезник; а от 5 до 7 май – в храма „Св. великомъченик Георги“ в Перник, след което светинята е върната обратно в храма край Нигрита, Северна Гърция.

Точният маршрут на светинята у нас е важен за уточняване на безобразието, което са спретнали ръководителите на ГДНП Атанас Илков и Михаил Наумов, шеф на отдел „Убийства“, уточни източникът на Narod.bg.

Реклама

Мишо Наумов се подмазал на шефа, като уредил тайното прлеместване на светинята в сградата на Главна дирекция „Национална полиция“

Абсурдът е, че Мишо Наумов заповядал мощите да се преместят от манастира „Св. св. Козма и Дамян“ край с. Гигинци в сградата на Главна дирекция „Национална полиция“, за да се подмаже на големия началник Атанас Илков.

Преместването е станало на 2 май, което не е отразено в нито една информация. Вече в централата на ГДНП на бул. „Александър Малинов“ №1, десницата на Св. Георги била поставена в стая, а пред нея като на трон седнал ченге №1 Атанас Илков и започнал да вика полицаи по домова книга да се кланят пред светинята.

Ръката на Георги Победоносец пристига в манастира „Св. св. Козма и Дамян“ край с. Гигинци

Защо на Мишо Наумов му е позволено да се разпорежда с десницата на Св. Георги, може би трябва да кажат брадатите спецове от Светия синод, завърши източникът на Narod.bg.

От миналия август религиозното ченге Атанас Илков е начело на Главна дирекция „Национална полиция“. Дотогава бе заместник-директор на ГДНП. Илков е бил директор на ОД на МВР – Пловдив и ОД на МВР – Кърджали. Преди това бе шеф на Криминална полиция. Уволниха го заради акцията в Лясковец, при която Петко Стрелеца уби баретата Емил Шарков. Съдът обаче го върна на поста.

4 Коментара
 1. Anathema казва

  Феноменалната, изключителна, без аналог в света, полиция на Румен Радев, Копринков и пловдивската масонска ложа, се чувства над закона, дори Божия. Анатема! Оставки веднага масонски сатанински изчадия

 2. КАК, КАК казва

  БРАВО! ЕМИ МОГАТ СИ ГО! ЦЦЦ!

 3. Кирил казва

  Поредната гадна статия. Какво лошо има в това? Напротив това е похвално. Това безверие, докара всички неприятности на държавата. Но каквото и да е, православието ще устои и ще победи. Васил Друмев е казал „има православие има български народ, няма православие, няма бэлгарски народ“. Вярата е всичко и автора на тази статия, трябва да го разбере и да остави злобата.

 4. Илиян Митков казва

  Пълна глупост е тази статия! Атанас Илков не е такъв човек и никога няма да го направи! От къде си ги измисляте тези неща? Смешници!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.