БУНТ в Narod.bg: Депесари искат от Доган главата на Карадайъ – загубил 90 000 гласа

4 154 777

Топ депесари са поискали от кукловода на ДПС Ахмед Доган да отстрани формалния лидер Мустафа Карадайъ, научи Narod.bg от свои източник в Движението за права и свободи.

Водач на партийното недоволство е Рамадан Аталай, който от близък приятел на Карадайъ, вече е негов непримирим критик. Преди дни Аталай, начело на цяла група топ десепари, цъфнали в сараите на Дожан да искат отстраняването на политика от смолянското с. Борино.

„Аргументите на бунтарите са, че Мустафа Карадайъ не става за лидер, партията се разпада, което личи по загубата на 90 000 гласа, които Движението компенсира с вот от чужбина“, навлезе в детайли информаторът на Narod.bg.

Реклама

За да покажат, че ситуацията не търпи отлагане, недоволните офертирали Доган – ако изрита Карадайъ, двете разбунтували се структури на ДПС в Омуртаг и Хитрино щели да се върнат в партията.

Именно бунтът в ДПС инспирирал и витиеватото предупреждение, които Ахмед Доган изпрати на Карадайъ по повод 53-я му рожден ден.

В т.нар. честитка прави впечатление, че почетният председател се обръща към него с израза „Здравей, драги“. „Доган използва обръщението „драги“ към хора, които вече е отписал“, казват от обкръжението му, познаващо добре стилистиката и начина му на изразяване.

Според тях това е официално предупреждение към Мустафа Карадайъ, за да не го сполети съдбата на Лютви Местан, който бе брутално изритан от председателския пост през декември 2015 г. Освен това Сокола открито загърбва официалното обръщение „господин председател“, което използва пред електората, за да не създава усещането за двувластие в партията, а и да не го унижава и подхранва шегите, че е негова пионка в ДПС.

4 Коментара
 1. ЕМИГРАНТ казва

  ЗА ДА СЕ НОРМАЛИЗИРА ИЗБОРНИЯТ ЗАКОН СЕ ИСКА САМО ЕДНО ИЗМЕНЕНИЕ.
  МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПАРЛАМЕНТ,ПРЕЗИДЕНТ И МЕСТНИ ИЗБОРИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КОИТО СА И ЖИВЕЯТ ПОСЛЕДНАТА КАЛЕНДАРНА ГОДИНА ПРЕДИ ДАТАТА НА ИЗБОРА.
  АНАДЪМУ ТУРЧУЛЯ.

 2. Иванов казва

  Тоя тумор ДПС трябва да се отстрани от политиката и икономиката ВМРО бяха на път да го сторят като им отрязаха многото секции за гласуване в Турция и сега щяха да кретат последни или предпоследни докато се разпаднат на всеки следващ избор

 3. Бедняк казва

  За да гласуват да имат право само хора със собственост на имот в България. Нямаш нива ,нямаш и керемида а щял да гласува.

 4. Марин казва

  ДПС РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ
  ШАЙКА ОТ МАФИОТИ,РЕКЕТЬОРИ,ДВУЛИЧНИЦИ И Т
  Н
  ПЕЛТЕКА ПОМАКОВ КАРАДАИ Е ЕДНА СМЕШНА ПИОНКА КОЙТО СИ ПОВЯРВА ЧЕ Е НЕЩО А ТО АБСОЛЮТНО НИЩО. ДА ГО ИЗЛИТАТ И ДА СЕ КАНДИДАТИРА ПАК ЗА П А Р З И Д Е Н Т

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.