ПОСЛЕДЕН ЛУПИНГ: Отиваме на избори – Бойко се отрече от коалиция с ДПС и БСП

1 11 869

„Не сте ни разбрали добре, коалиция с БСП и ДПС няма да правим“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента при последния си вербален лупинг.

„Личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не“, каза още той.

„Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полагат“, категоричен бе Борисов. „30 дни вземаме заплата и сме свършили нула работа“, добави той.

Реклама

„С уважение ще се отнесем към другите политически партии. Ще представим нашата програма, но ние предлагаме само личности“, заяви той. Според него правителство трябва да се направи от личности, а не от коалиция.

Борисов бе остър към „Продължаваме промяната“, защото искали с конфликтите в парламента да печелят местните избори. „Христо Иванов и Атанас Атанасов ги е срам от ПП, но стоят отстрани и се надяват да ни бият на местните избори. Няма да стане!“, заяви той.

„Желая на президента Румен Радев да е жив и здрав, защото ще управлява дълго и е последното спасение на българите в момента“, каза още Борисов, с което даде ясен знак, че отиваме на избори и поредно управление на служебен кабинет, назначен от държавния глава.

1 Коментар
  1. харалан харизанов казва

    ами ако от козяк кажат – бойче,дадохме ти шанс но ти се провали ,правителство няма щото не се оттегляш ,я сега стой в банкя и си гледай магнолията ,че ни писна от теб а после кога имате правителство каквото стане ,стане ,след още 2-3 избора и Костадинов ще направи самостоятелно правителство ,ко прайм тогава…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.