Добра новина: ЕК удря кражбите на ГЕРБ

12 380 239

Добра новина за народа и лоша за крадците в ГЕРБ – Европейската комисия предприема решителни действия за борба с корупцията в ЕС и по света, като изпълнява ангажимента, поет от председателя Урсула фон дер Лайен в речта ѝ за състоянието на Съюза през 2022 г.

Представените днес предложения за борба с корупцията представляват историческа крачка в борбата с корупцията на национално равнище и на равнище ЕС.

Комисията ще засили действията си, като стъпи върху вече въведените мерки, ускори усилията за интегрирането на мерки за предотвратяване на корупцията в структурата на политиките и програмите на ЕС и като подкрепя активно работата на държавите членки за въвеждане на силни политики и законодателство за борба с корупцията.

Реклама

Чрез годишния си цикъл на докладване относно върховенството на закона Комисията също така наблюдава развитието на действията за борба с корупцията на национално равнище, набелязва предизвикателствата и въпросите, свързани с препоръките, отправени към държавите членки.

Днешният набор от мерки включва нови и по-строги правила за криминализиране на корупционните престъпления и за хармонизиране на наказанията в целия ЕС, както и подкрепено от Комисията предложение от върховния представител за създаване на специален режим на санкции по линия на общата външна политика и политика на сигурност (ОВППС), насочен срещу тежката корупция в световен мащаб.

С новите мерки се поставя силен акцент върху предотвратяването на корупцията и изграждането на култура на почтеност, в която корупцията не се толерира, и същевременно се укрепват инструментите за правоприлагане.

12 Коментара
 1. клоп казва

  абе тия гадове в европа първо себе си да арестуват по холеми крадливи хиени от урсула и компания няма. нали те създадоха гееб… май само си чешат езиците

 2. Финч казва

  Не ги слушай какво говорят, а ги гледай какво вършат!

 3. БългариН казва

  Пукна ми се злъчката да се смея, ебаси шегата. Ужас. Хора, на толкова ли тъпи изглеждаме-не знам. Първо да ни рекат, ко прайм с Урсулето? Уволнена след корупционен скандал като министър. Мъжлето прави ваксини, а някак си няма сила на света, да изкара договора с Пфайзер. Дойдоха на гости, прегърнаха се с Винету, и казаха, че това е лицето на България пред Европа. Ква корупция ще борите бре, престъпници. Егати безочието.

 4. Сашо казва

  Леле мале неможе никой да задели без пълен контрол на диктатурата на новите диктатори!Онази полу мъж полу жена е рожба на Соросоидите!Пландемията ще ви стори забавление от това,което ни чака.

 5. varna казва

  Е как точно ЕК удря кражбите на ГЕРБ?

 6. it казва

  Е как точно ЕК удря кражбите на ГЕРБ?

 7. Хаджи Генчо казва

  Еми ще ги плесне по дупиту и ще им каже да не правят повече така

 8. Барон Мюнхаузен казва

  А Урсуза няма ли първо нея да спрат, та корупцията да намалее с 80 процента .

 9. Пейо казва

  Ние нация от кретени ли сме или коментираците са такива? Или може би кладливите гербери са се събрали да коментират статия, която ги предупреждава, какво ги чака!

 10. 51 казва

  Ха ха!

 11. Шеф казва

  Крадливи изроде дал Бог..! Трепането им е малко.

 12. Мдааааа казва

  Вие сте луди, ако им вярвате на тези еврогей.ве. С тях потъваме все по -дълбоко в тресавището на икономическата криза и съюзяването с фашиската хунта в Укрия, срещу братска Русия. Боже, какви кошмари доживяхме!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.