СПЕШНО: Държавата под тревога след бомба в кортежа на Иван Гешев – взривното устройство било в пилотната кола (ЦЯЛОТО ИНФО)

4 24 757

Премиерът Гълъб Донев свиква спешно утре всички служби в МВР заради инцидента с кортежа на главния прокурор Иван Гешев по пътя София – Самоков край село Ковачевци. Това обяви в Бургас преди минути главният секретар Петър Тодоров. Той уточни, че сигнал за инцидента е получил малко преди 11,30 ч. днес.

Иван Гешев е бил в основния автомобил в кортежа, не е пострадал. Източници от разследването посочват, че са намерени множество осколки, което значи, че е бил мощен взрив, а не просто за сплашване.

Реклама

Инцидентът е стана около 11,45 ч. При инцидента няма пострадали. Това каза главният секретар на МВР Петър Тодоров дава по повод ситуация с главния прокурор Иван Гешев. По случая са вдигнати всички сили. Сформиран е и щаб с всички служби на МВР, както и представителите на НСО и ДАНС.

По-рано днес стана ясно за инцидент с кортежа на главния прокурор Иван Гешев.

По неофициална информация е имало сигнал за поставено взривно устройство на пътя, откъдето е трябвало да мине кортежът.

4 Коментара
 1. Иван Хаджиев казва

  ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА ПРОСТО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА, НО МАФИЯТА НЕ ГО ПУСКА

 2. Слава Укрiана казва

  ЗЕЛЕНСКИ
  Товорищ ГЕШЕВ вьiй БОЛШОЙ АКТЬОР комеди “Гешев“

 3. многознайко казва

  Прилича на инсценировка…..Ясно е че който иска може да го направи особено на посоченото място.Човека търси вниманийце…..

 4. Бойкий Бариска казва

  Шменти капели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.