Сигнал до Narod.bg: Кметът от ГЕРБ Иван Портних живее безплатно в палат на Дидо Дънката (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

3 282 661

Твърденията, че местната власт, все още доминирана от ГЕРБ, е свързана с подземния свят вече не са само твърдения – сигнал до Narod.bg разкри връзка на кмета на Варна от ГЕРБ Иван Портних с добре облечения бизнесмен и бивш митничар Даниел Славов, познат повече като Дидо Дънката.

Апартамент в този лукс комплекс на Дидо Дънката обитава про боно кметът от шайката Иван Портних

Източникът на Narod.bg от морската столица е провокиран да осветли врътките на Портних от новината, че 78 апетитни държавни имота във Варна са превзети от олигарси на ГЕРБ, сред които е и скандалният строителен бос със стаж зад решетките Велико Желев.

Така научихме, че кметът от шайката ГЕРБ вече повече от 2 години живее БЕЗПЛАТНО в ултра лъскавия комплекс La Mer Residence & SPA на първа линия в Златни пясъци, зад който стои Дидо Дънката.

Докато Иван Портних го играе кмет, Даниел Славов е истинският градоначалник и сив кардинал, който дърпа конците на мъпети като гербаджията, обясни информаторът на Narod.bg.

Реклама

Такъв слуга на Дидо Дънката беше и Стоян Пасев – бившия областен управител от ГЕРБ, но както обикновено става, вече никой не си спомня за неговото съществуване.

Иван Портних се е оставил да го командват и манипулират, последен пример за падението е, че по заповед на Дънката кметът изгони главния архитект Виктор Бузев, с когото деляха всичко в продължение на повече от 8 години.

Другият подставен човек на Дидо Дънката в администрацията на общината е Александър Драгнев – шеф на Дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“ (УСКОР). Според слуховете в общината въпросният чиновник се стяга за кандидат-кмет на район Приморски на предстоящите през есента местни избори.

„За да добиете представа за пипалата уточнявам, че останалата част от община Варна е поделена между наскоро арестувания строителен бос от ГЕРБ Велико Желев – Вичо Хидростроя и тъста на Портних – бившия общинар Красимир Маринов – Калмара, баща на жената на кмета“, завърши информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Гешев казва

    Не живее там, жена му живее в комплекс на Дънката на центъра Одесос, Ваньо не живее никъде, той където осъмне, цяло Аспарухово е на Дънката, и покрай него кметове (момчета за всичко) изпълняват поръчки. Като свински черва са Иван Портних (бивша жена Велислава Портних), Свилен Шитов (бившо гадже Велислава преди да стане Портних), Данаил Йорданов (най-добрия приятел на Свилен, сложен бутафорно за кмет на Суворово), Краси Маринов (баща на Велислава Портних и онбашия, всички там козируват), Христо Христов (брат на Свилен и кръстник на Портних, прави им алиби с бизнес), Дънката, Чирпанския, Маджо, Владимир Чавдаров (апелативен прокурор, прекратява и изпарява всички производства срещу тях) все лица кой на кого кум, сват, един на друг си дължат и си целуват г***вете.

  2. Анна казва

    ЗАКОНЪТ НА “ ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЖУНГЛА“! КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ, БЪЛГАРИ ?! КАКВО ПОДЕЛЯНЕ, КАКВИ КПП?! ММАФИОТИТЕ – ЗАД РЕШЕТКИТЕ И НИТО “ гък“! Мафия в мафия!?Един Калашников и по наглите им кратуни! … ЕКСПОПРИАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМ ИМУЩЕСТВО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА!….. Затова българите не могат да припарят до НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ! САМО ТОЯГАТА И БОЙ ДО ВСИЧКИ ВЖИВЯЛИ С НА“ ФЕОДАЛИ“!

  3. Георгиев казва

    Още 1990-91,след едногодишно гледане на уж промените,баща ми(Бог да ми прости)каза същото.Всички са за разстрел.Военно положение.Може би ще си дойдат нещата на мястото

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.