Прелюбодейци в Narod.bg: Кмет от ГЕРБ води чужда булка по нивите (СНИМКИ + БРУТАЛНО ВИДЕО)

13 651 403

Гербаджийските кметове, освен с далавери, се прочуха и като прелюбодейци. Пресен пример за палавия нрав на Бойковата свита е кметът на забравеното от Бога с. Ветрен, общ. Мъглиж – жененият Николай Карагьозов, видя Narod.bg.

Колата на палавия кмет е паркирана на доста уединено място

Озлочестеният Теньо Посталов от Ветрен публикува клип, в който се вижда как през работно време селският плейбой с жена и син вкъщи – Николай Карагьозов, е завел съпругата му насред нивите, очевидно не с цел да играят на сантасе.

Теньо обаче ги е проследил и спипал преди началото на „екшъна“. Кметът и жената на Посталов гледат доста отчаяно, след като се появява съпругът с включена камера в ръка.

Реклама

В крайна сметка прелюбодейците се изнизват, а наглият гербопитек Карагьозов дори маха за „чао“ на измамения съпруг…

Ето какво пише за драмата в рогоносецът:

„Здравейте група, ето така минава работният ден на г-н кмета Николай Карагьозов, обикаляйки поляните ежедневно с моята съпруга, това се случва от половин година“, пише потресеният Теньо Посталов.

Наглецът маха за „чао“ на измамения съпруг

Коментарите под публикацията са изключително гневни – кметът от ГЕРБ е наричан „мръсник“, „крадец“, „перверзник“, като местните разкриват и какви далавери е успял да спретне Карагьозов, докато се подвизава на кметския пост.

Петимният за чужди булки Николай ще намери възмездие вкъщи – това е съпругата му…

Вижте цяла гнус във ВИДЕОТО

13 Коментара
 1. Кольо казва

  Като не си върши работата вкъщи кмета ще помага нали затова е кмет да помага

 2. В казва

  Страшна клюка! Няма да мога да спя!

 3. Paparazzi казва

  Въййй, тоз много глупав, уа? Вместо да ги спипа на калъп, той избързал

 4. Аз казва

  Точно, селския кмет е за всичко! А и като се е оплакала жената, човека решава проблема, да няма недоволство за местните избори!
  А тия де го оплакват, явно имате проблеми! Бегайте при вашите кметове да ви ги решат!

 5. Тихомир казва

  Вие сте жалка медия.

 6. Румен казва

  Каква е връзката между политическата партия ГЕРБ и личния живот на човека – кмет. Този журналист е проз човек, пълен идиот.

 7. Д-р Менгеле казва

  Говори за морала на селския кмет, бе Руменчо. То верно, човекоподобните нямат морал и не бива да ги съдим, но все пак, това човекоподобно е и кмет.
  Също като бай Герги трипера – като си се качил на високо, не трябва да си събуваш гащите публично защото се вижда отвсякъде.

 8. Аз Варна казва

  Ами с такава „жена” у дома ,дето прилича на сумист,какво да прави човека.Решил е да опита истинска жена.Сега вкъщи ще му ядат гащите бой.

 9. skk казва

  Занимавате се с глупости! Вадите си кирливите ризи по интернет! Селски клюки голяма новина. Сега като ги снима, рогоносеца спокоен ли е?

 10. Д-р Ханибал Лектър казва

  Той щот мяза на нещо! И двамата с женка си са като прасета в кланично тегло.

 11. Арендатора казва

  Това са пълни глупости ! Аз съм арендатор ,а кмета и този така наречен рогоносец ги заварих в житото с металдетектори да търсят.Жената беше в колата .Развиках се ,че ще извикам полиция и те са спретнали тази сценка след като ги изгоних!

 12. Бай уй казва

  Алооооо Арендатора…… ти беше гол като нудист в края на нивата с една коза и един тупиран пудел……. Няма да лъжеш……..

 13. Lucid & Ferrous казва

  Арендатора, аз съм багетист, в треволяци имане не се търси – или на пролет или на есен. В треволяците има current, пречи на детекцията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.