Първо в Narod.bg: Кабинет ще има! Корнелия спира партийната БСТВ

0 12 703

Правителство ще има! Че кабинетът е сигурен говори фактът, че телевизията на БСП спира, научи Narod.bg. Ако отиваме към поредните предсрочни избори, Корнелия Нинова няма как да спре кабеларката точно за кампанията, прогнозира наш източник от БСТВ.

Според думите му спирането на телевизията уж е временно заради преместване на студията на БСТВ от Хладилния завод на Васил Василев, където телевизионерите на Корнелия обитаваха цял етаж срещу символичен наем, в централата на „Позитано“ 20.

Реклама

Narod.bg припомня, че хазяин на БСТВ до момента беше бизнесменът Васил Василев, баща на повратливия политолог Слави Василев, който мени своите фаворити като носни кърпички.

Информаторът ни е категоричен, че телевизията дължи огромни суми за наем и консумативи на Васил Василев, които не е ясно как ще бъдат изплатени, понеже под „вещото“ ръководство на Нинова Столетницата удари невиждано политическо дъно.

В партийната централа се говори, че екипът на БСТВ е пуснат в двумесечен неплатен отпуск, не е ясно колко от журналистите ще се върнат обратно, ако телевизията изобщо заработи, призна информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.