Narod.bg предупреди: Милена Якимовска излетя от Столична митница, ДС ченгето Сергей Наков стана зам.-шеф, даден ли е €100 000 подкуп?

0 9 139

Narod.bg отново върви преди събитията – както вчера предупредихме, скандална рокада на върха в Столичната митница вече е факт – зам.-шефката Милена Якимовска днес е понижена, за да отстъпи поста си на милиционера от Шесто управление на ДС Сергей Наков, бивш шеф на дирекция „Митническо разузнаване и разследване“ (МРР), която отговаря за залавянето или пропускането на наркотици, цигари и алкохол през браздата.

Рокадата е факт с подписа на ресорния зам.-министър на финансите Александър Свраков, който се отчита пред министърката на Влади Горанов – Росица Велкова, подчерта източникът на Narod.bg.

Реклама

Скандално назначение в Агенция „Митници“ ни готви за довиждане министърката на финансите Росица Велкова и ресорният зам.-министър Александър Свраков. Източник на Narod.bg разкри, че от утре, 27 април, в зам.-шефското кресло в Столична митница сяда ченгето от Шесто управление на „Държавна сигурност“ за борба срещу идеологическата диверсия Сергей Наков.

Връщането на уволнения за корупция от Ваньо Танов митнически бос е доста съмнително, по принцип такова назначение струва 100 000 евро, дори повече. За по-ниски позиции в Агенция „Митници“ исканият подкуп е 50 хиляди евро, отсече информаторът ни.

Махнатата от зам.-директорския пост Милена Якимовска е достоен служител, идва от Калотина, където правела отлични анализи, добрата й работа продължила и в Столична митница. Просто няма кого другиго да махнат, за да набутат стария милиционер Сергей Наков, обясни схемата източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.