Това ГЕРБ-Сливен: Юрист от екипа на Стефан Радев търсен за измами за 1,8 млн. (СНИМКА)

1 25 987

Пробойните в ГЕРБ-Сливен лъсват все по-неудържимо – юрист от екипа на кмета Стефан Радев е най-търсеният сливналия в момента заради колосални измами за 1,8 милиона лева.

Иван Рандев май се е покрил в Барселона

Разследването срещу Иван Рандев – Заека се бави заради прокурорски отвод. Наблюдаващият обвинител от Районна прокуратура – Сливен си направил отвод заради близко познанство с мошеника.

Реклама

Затова и разследването е прехвърлено на друг прокурор, който трябва да започне всичко отначало. За капак се разболял и един от разследващите полицаи.

Юристът Иван Рандев изчезна безследно преди месец и половина и по непотвърдена информация се укрива в Барселона. Според една от жалбите, подписана от 10 души, той дължи на различни хора близо 2 милиона лева. Не всички измамени, обаче, са пускали жалби. Някои имат договори, че са отдали заем на хитреца, но други от жертвите нямат.

Sliveninfo научи, че юристът е уволнен дисциплинарно от двете общински дружества – „Общински пазари“ и „Земеделие и гори“, където бил на половин щат. Всички знаем през кого минават тези назначения – кмета Стефан Радев, който вече е клиент на Европейската прокуратура.

Управникът, за когото Narod.bg разкри серия престъпни действия, дължи отговор защо Иван Рандев е успял да работи последователно в две общински дружества, въпреки изнесените факти за измами.

1 Коментар
  1. Manfred Weber казва

    В ГЕРБ много обичат “светлия ‘ пример на БОКО Мафиота и песеснта на Тони Стораро ;
    Таз година ЩЕ ОТКРАДНА АЗ 100 200 300 МИИЛИОНА милиона после ШЕ си купя АЗ къща във БАРСЕЛОНА,Барселона аааа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.