„Пропилях живота си с неподходящи мъже“: Виктория Петрова забрави Красен Кралев

44 1 168 327

Красивата новинарка Виктория Петрова, която ще чукне 45 години само след няколко месеца, отново е сама. До момента така и не успява да случи на подходящ мъж.

Пред по-близките й колеги споделила, че е пропиляла младините си с неподходящи мъже. Припомняме, че има зад гърба си един провален брак с оператора Добромир Иванов. Дълго време пък имаше връзка с бившия спортен министър от хунтата ГЕРБ – корпулентния Красен Кралев, но и тя завърши безславно.

Реклама

Навремето ходеше и с Петър Бакърджиев, но той направи две деца на миската Гергана Гунчева и в крайна сметка я заряза.

Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Кралев, с когото имаха близо 6-годишна връзка. При все, че мълвата за раздялата им отдавна витае в публичното пространство, никой от двамата не отронва и дума по темата.

В последно време обаче Кралев все по-често бива засичан в компанията на засукани млади дами, което само потвърждава слуховете. Факт е обаче, че напоследък журналистката не се чувства никак добре. Въпреки всичките си връзки, тя така и не успя да се сдобие с наследник.

Относно децата пък се е разминала много сериозно по темата с Кралев, който има голяма дъщеря и няма намерения тепърва да дундурка бебета. Близки до новинарката издават, че отношенията й с Кралев вече са изчерпани и няма връщане назад.

44 Коментара
 1. гларуса казва

  красен е такъв намкьор – шиба по комунистически – без ангажименти – тая кво иска нали я води по ресторанти да плюска, парфюмчета,парцалки ,ша маа свирки и толкоз

 2. Lucid & Ferrous казва

  Има едно нещо, което се казва генетична несъвместимост. Мъжете искат дечурлига повече от жените, колкото и да изглежда странно, и ако след определен период не си забременят партньорката, повечето я напускат. При икономическа изгода или, твърде рядко, истинско привличане, двойките не се разпадат. Е, сега има и ин витро, макар че има случаи, в които и ин витро не е възможно – трябва сурогатна майка.
  Официалните медии, и най вече докторите, трябва това да го казват на двойките партньори колкото може по-рано за да не се обвиняват един друг просташки „ти си ялов/а“.
  Изумително е, че някои доктори дори не са чували за генетична несъвместимост!
  Като радиестезист мога да дам стотици примери – всички тези мъже и жени не са могли да се възпроизведат заради генетична несъвместимост.
  Един пример: брат на моя колежка, ЛЕКАР, Варненски институт, кр.гр. 0- се жени три пъти – българка А+, американка 0+, японка А+ и не можа да си направи отроче. Къде му е пипето на този доктор, да не знае, че Rh- произвежда много силни антитела срещу Rh+ и обратното, дори когато са като тихи (алели) гени, камо ли активни гени. Същото е при А и Б тип кръвни протеини.

 3. Lucid & Ferrous казва

  И двамцата са с проблемен тироид, което ще рече zigeuner mischling…

 4. Ватенка с ушанка казва

  Бегай бе!Аз съм АВ+, жена ми е 0- и според твоите глупости не би трябвало да имаме деца.Иди да го обясниш на сина ми и на дъщеря ми.

 5. Lucid & Ferrous казва

  Ватенката, жена ти може да е 0-, но ТИХИЯТ Ѝ ген може да е положителен. Или ти да имаш Rh-като тих ген.
  Ушанков, кръвните протеини са 8, 4 с Rh+, 4 с Rh-, но КРЪВНИТЕ ГРУПИ са 64, само на първо ниво, т.е. ние, защото сме продукт на двама родители. Ако си забравил, да припомня – ВИНАГИ вземаме по 23 хромозоми от всеки родител. Хромозомата е пакет от гени, а гените имат алели. Някои комбинации се срещат по-рядко, но все пак се срещат.

  Ще дам примерче. Аз съм А+ /А+ защото майка ми и баща ми са А+. Освен това, двете ми баби и единият дядо са А+, другият АБ+. Това се нарича акумулиране на един и същ тип протеин. При такава комбинация антигените, и антителата срещу други тип протеини стават много силни.
  Имам двама съседи, и двамата са А+, но с тих ген Б+, т.е А+/Б+, по големи са от мен.
  Единият почина от рак на дебелото черво, другият три пъти е опериран за poliposis coli (полипи по дебелото черво), има и исхемия. На мен никога не ми се е случвало да имам дори един хемороид.
  Та, всяка кръвна група има осем варианта и то само на първо ниво.
  Между 75 -80% от психическите отклонения са при АБ, почти всички шизофреници, които познавам са АБ. НО, това не означава, че всички АБ са шизофреници. Друг съсед, АБ+ е с диабет 2-ри тип, този се разблокирва след климактериума. Брат му, Б+ почина от рак на колона.

 6. Lucid & Ferrous казва

  Ушан Ватиран, не спори с папата на енциклопедистите – дори джипито ми, АБ+, е минало под багетите ми.

 7. Алекс казва

  От къде знаеш, че са от теб?

 8. Lucid & Ferrous казва

  Ушан, АБ+ може да бъде АБ+/А+, АБ+/0+, АБ+/АБ+; АБ+/А-, АБ+/0-, АБ+/АБ- защото АБ по начало е с по-слаби антигени – нещо като кайма от свинско и телешко.

 9. Lucid & Ferrous казва

  Алекс, като каза – имам позната, 0-, мъжът ѝ А+, десет години нямаха деца. Накрая се сдобиха – приятелката прескочи в съседния вход и се сдобиха, тя ми го каза. Да но, кочът е Б-, при два Rh- трябва стриктен принетален контрол. Детето, момиче, е аутист, слава богу, с не тежък аутизъм, но все пак аутизъм.

 10. Анонимен казва

  Когато е по сметка тъй се получава

 11. Чоко казва

  Да се върне към най-първата си тръпка от детството, тогава маже и да е щастлива.

 12. Алекс казва

  Аз с 2 брака, никога не съм имал проблем, две дъщери, внуците всичко супер!

 13. ГВЗ казва

  Абе много сте дълбоки, Викито си е баш за мъмдръсанье хич не ме еевеее коя кръвна група е!!! Тъпча и го отзад да не ходи пеш и това е!

 14. Гогата казва

  Еми така е : от хубаво никой не бяга , ако Викито правеше хубав секс – никой няма да я остави .

 15. Геру коча казва

  Еми така е : от хубаво никой не бяга , ако Викито правеше хубав секс – никой няма да я остави .

 16. Тра лала казва

  Който търси и иска, намира……

 17. Мая казва

  Виктория и Юксел биха си подхождали много

 18. Гост казва

  Даааа на много зрители им се струва ,че двамата, като ги гледаме един до друг толкова години ,за по 20,30мин ….и вече …..са лика прилика …и един за друг.Ама че смехория!

 19. Гост казва

  Пропилях живота си с неподходящи мъже“:…..А аз си пропилях живота в циганско пенсионерската държава …Бг….особенно пък и ако се окаже че си болен . и не можеш и да избягаш ,нямаш избор трябва да стоиш тук …си вечно обречен в това недоразумение Бг

 20. Lucid & Ferrous казва

  Ами, Алекс, случил си. Но около 30% от двойките имат проблем с възпроизводството. Темата е много сериозна и трябва да се изкара наяве – интелигентно, с научни обоснования.
  Има и друго – децата трябва да са здрави, с нормални когнитивни възприятия.
  През две пресечки от мен живеят цигани. Детето им е с акумулиране на много цигански (макак) гени. Няма човешки гласни струни и никога няма да може да говори (късите крила на хромозома 5 липсват). Циганката взема 700лв да го гледа+детски, ще плаща данъкоплатеца. Поне циганинът работи нещо.
  Британски цигани, и двамата с диабет 1, имат две деца със синдром на Даун. Бритките ядат и пият от детските, децата гладни като кучета, дори местните цигани ги съжаляват и им дават по някоя филия с лютеница.

  Ако седна да изреждам, няма да ми стигне паметта на компа.

 21. Lucid & Ferrous казва

  Коча, Ти недей, всичко омръзва. Много малко двойки не са си изневерявали когато са имали възможност. Иначе, и мъжко и женско дебне да ебне нещо чуждо.

 22. ЕРР казва

  а ре ся успокйте топката .
  КРАСЕН КРАДЛЕВ си пада по млади МОМЧЕНЦА /предпочита млади надървени ФУТБОЛИСТЧЕТА които са му страшна тръпка/.Понеже е спец по ПИАР и имиджиов ПИАР ДАВАШЕ МНОГО ПАРИ на красивата Виктория да го ИГРАЕ роля на “негова съпруга и любима“ така го посъветва БОЙКО който по стар ГЕРБобичай веднага ЖЕНЕШЕ ГЕЙовете меки китки министри на ПОКАЗНИ СВАТБИ
  1.БОКО нави и даде пари и ожени ВСЕИЗВЕСТНИЯ ГЕЙ и МЕКА КИТКЯ-МНвР министър варнанлията Николай Младенов
  2.После СГОДИХА ПИАРно и показно пред ТВ екрана Виктория и ГЕЙя Красен /и 2та варнанлии/
  3.После БОКО ожени ПИАРНО ГЕЙя КЪДРВАТА СЮ
  4.После ожени и онова прасес нежен глас НАНКОВ
  БОКО НЕ можа да ожени само МВР КРАСИ ЦИПОВ просто оня е заклет ГЕЙ и не са дава
  та КРАСЕН КРАДЛЕВ е един добре прикрит ПИАРНО ГЕЙ сега вероятно от масонската ложа в която членува ЩЕ му намерят някое млад БРАТ надарен футболист спортист борче от “Бистришките Тигри“ където БОКО има контакти

 23. Д-р Менгеле казва

  Аве, ЕРР, тия къде си ги изредил много грозни бе! Иска се мъжество да ги ебеш дори за много пари, независимо дали си мъжко или женско.

 24. Гого казва

  Вики,наивна си и то много.Мислиш си за парички само,показаха ти колко си наивна.Помисли сериозно за сериозна връзка с отговорен човек,не с шарлатанчета.

 25. христо казва

  Сал за твойта шунда няма чеп който да я задоволи

 26. Иван казва

  Еми като се хващат само с богати мъже така е! Тя какво очаква!? Да си хване един обикновен и Красив мъж и всичко ще е ок! Така като мислят само за пари! Никога не съм обичал хороското нещастие ,но на такива така им се пада!!!!

 27. Енергетик казва

  Викито, колко е строшила и колко е изяла, някой толкова косми на главата нямат. Ако трябваше да си ушием палто от главичките, които е обелила, нейното щеше да е до стъпалата.

 28. драйфа ми се от тия казва

  много е смешно когато за министър на спорта поставят свиня, която едвам се движи. Много представително за пред света

 29. Ст. Лозински казва

  Вярно – чукането е специфична дейност и изисква много знания, за да знаеш с кого лягаш, т.е. какво му финансовото дередже и дали ще плати достатъчно! Въобще, минетът се оказа стока с много променлива стойност, поради превръщането му в масова шир – потреба, подобно на долара.

 30. Dog казва

  А аз си пропилях живота със „златотърсачки“ като тебе, Вики. Наскоро навърших 50 г., и все още не съм срещнал почтена жена. Всички само гледат парите и богатството, и лъжат в чувствата си. По-добре да си умра самотен отколкото да се тормозя с алчни безчувствени женски.

 31. Шпръцц казва

  е тя на дърт уй се нада, катерицата вече одъртела и фмирисана, чаршафите виснали три пъти да се увиеш в тех.. я да види я кво прайм с питоня, поря наред , по заявка ги праа – русо, тъмнокосо, момче/момиче всичко.. оня с багетите горе в гъ3о може си ги завре

 32. Д-р Менгеле казва

  Хе-хе! шПРЪЦ-пръц-пръц, багетка ти трябва да си туриш отЗадзе да си скопираш колона за сталактити и сталагмити щот вие мангалите имате джунгла от хемероиди и полипи
  Пръцко, човеците не се хвалят с естествени биологични процеси, при вас човеко-подобните явно е героизъм да ядеш, сереш и се ебеш. Като примата от Банкя – Ораа, да знаете аз еба ромски миски, значи ставам за Алфа на маймунското стадо.

 33. Д-р Менгеле казва

  Пръцко, с термо сканиране не се занимавам отдавна щот не съм благотворително дружество. Правех го заради себе си – да разбера някои неща, които ме интересуваха и които са във фундамента на човешкия ни вид. За това, което се сетих би трябвало да получа Нобел.НО, всички мразят неудобната истина и с апетит биха ме изяли с парцалите.

 34. Lucid & Ferrous казва

  MDR24, пак не ме улучихте. Аз нося 42/44 ЩОТ колкото кг бях на 23, толкова съм и сега. И не виждам някаква причина да си туря по-вече – нямам ремарке да ми ги носи.

 35. Евреи 13:4 (Нов Завет) казва

  4 Женитбата нека бъде на почит у всички и леглото – неосквернено, защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.

 36. Ахмет Ебачев казва

  Ами явно си ебaн щом нямаш нито един хемороид от някой негър

 37. Д-р Менгеле казва

  Ех Мето, Метоууу! Нямам хемороиди (И генетични и автоимунни заболявания) защото НЯМАМ несъвместими гени.Не ям и боклуци, бабите ми не ми позволяваха. Мога да ти го обясня, но никой не ми плаща да си губя времето. Ти ако имаш хемороиди, повикай си едно хергеле негря – може пък и да ти решат проблема.

 38. Касабян казва

  Ами то лакомията за пари при жените до там води.Да беше се хванала с мен ,като бях ерген,млад и симпатичен.Сега още щях да съм и подходящ(разбирайте беден).

 39. Коко казва

  Я си ела при мене, изобщо няма да те бавя.

 40. Д-р Менгеле казва

  Метооу, кво стана бе хабиби, негрята оправиха ли ти колона?

 41. Шарлатанин казва

  По-добре да ти обясни женати.

 42. Madlena Pavlova казва

  Този коментар за кг г и болест е много важен за мен
  Имам лично започване към еxperta
  Mоля свърши се с мен

 43. Без ЧЕСТО УРИНИРАНЕ НОЩЕМ казва

  вИе НЕ ИСКАТЕ ДА ПиКаеТЕ цЯЛА НОЩ? Ми не се наливайте с бира и вино докато свършат!
  Божей, защо правя толкова хубаво вино….

 44. Абе Вики, абе красавице казва

  Време е, явно …. Да ги почваш жените, че то …. Време не ти остана, мила!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.