Това нещо иска властта? Циганка предсказала на Копейкин, че ще е новият Тато

2 9 571

Лидерът на набиращата популярност проруска партия „Възраждане” Костадин Костадинов искрено вярвал на врачки, баячки и астролози, твърдят негови съратници пред „Уикенд”. Още преди години, когато бил беден музеен работник, той попаднал на просеща циганка в Морската столица. Жената стояла до един мост и като видяла младежа, протегнала ръка за милостиня.

Докато Копейкин се чудел дали да извади някоя пара от джоба, ромката започнала да му предсказва светло бъдеще. Врачката каканижела дума след дума все в полза на „шоколадовия” чаровник. За капак обобщила, че години след като влезе в Парламента, ще бъде избран за министър-председател и ще ръководи държавата до старини, така както го правел Тодор Живков.

Костадинов не взел думите и на сериозно, въпреки че те особено му се понравили, дори забравил да плати за хубавите предсказания. За случката се сетил преди няколко години, когато по волята на съдбата влязъл за първи път в Народното събрание.

Копейкин бил твърдо убеден, че дори да има спирала от избори, винаги ще влиза в бялата сграда, за да кове закони и кара държавата в правилния път на развитие, макар да не е ясно кой точно е той.

Костадинов го раздавал и вярващ християнин, макар че сред приятелите му имало хора, членуващи в странни секти. Политикът не пропускал възможност да се весели в тяхната компания, както и да приема съвети за това как трябва да се ръководи държавата. Понякога неговите хора го съветвали и за речите от парламентарната трибуна. Поради тази причина думите му звучели витиевато и дори най-запалените му последователи се чудели какво иска да каже, когато говори.

Намирали се и такива, които припознавали в негово лице Исус Христос. Вярвали, че той е месията, призван да спаси отечеството ни от гибел. Имало и окултни специалисти, които следели нищо лошо да не му се случи. Неотдавна например му бил направен специален „енергиен щит” от негова заклета фенка от бургаско село. Колкото и невероятно да звучи, специалистите телепатично улавяли мислите на политици, известни личности и дори граждани от прослойката на простолюдието, които изпращали отрицателни мисли към водача на „Възраждане”.

Един от тях изпратил съобщение на бивша народна представителка от партията на Костадинов, в което се казвало: „Днес двама известни човека, които са правили негативни изказвания за „Възраждане”, починаха. Не го пожелавам на никого, но ако това не са кармични последици, здраве му кажи! Отрицателни мисли, думи и действия срещу д-р Костадинов се приравняват като отрицателни към Христос. Не за друго, а защото той го е изпратил тук, при нас, за да спасява изгубените ни души и разклатеното ни здраве, и битие”.

Реклама

Текстът бил изписан с много правописни грешки, което навеждало на мисълта, че бившата депутатка за пореден път получава закани от симпатизанти на Коцето, които по всяка вероятност принадлежат на ромското малцинство и са силно подвластни на неразрешени у нас религиозни изповедания.

Костадин Костадинов не се интересувал от това какви са последователите му. Той бил готов на всичко, за да се задържи във властта, убеден че предсказанието на циганката един ден ще се сбъдне. Този ден го виждал съвсем скоро, окуражаван от неуредиците в поредния свикан парламент.

Копейкин се радвал, че в България има широка русофилска маса, която без да мисли много, заставала зад прокремълските му идеи, които ту ги имал, ту ги нямал като платформа.

Костадинов копира Бойко, извика поп в парламента

По стъпките на Бойко Борисов върви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов с идеята си да повика свещеник, за да изгони злите сили от новата му парламентарна стая, припомниха за „Уикенд” депутати от ГЕРБ. През 2009 г. когато спечели изборите, Борисов покани свети хора, за да отърват сградата от духовното присъствие на Сергей Станишев и министрите му.

През 2017 г., потресена от наследеното, министър Лиляна Павлова също покани отец Ангел от църквата „Света София” да очисти кабинета й от предшествениците на Огнян Герджиков. Отец Ангел обаче даде всичко от себе си и обиколи и останалите министерски кабинети в сградата на правителството. Той напръска стаите и новите им обитатели със светена вода за добро начало на новото правителство и да прогони злите сили.

Лидерът на „Възраждане” решил да покани свят човек в новата стая на парламентарната група, тъй като по думите му не можел да обитава помещението с депутатите си, което доскоро било заето от „Доносническа България”, както той нарича ДБ.

2 Коментара
  1. Дедо Пене казва

    Противно на парламентарната практика, Копейкин си позволява да нарича Да България….Доносническа България, въпреки че никой от трибуната на НС не е нарекъл партията на която е представител -Разграждане!!! Матовия политик, изгонен от Варненския общински съвет, се намърда в НС и даже желае Премиер да става, подкрепен от Кремъл и малцинствата!

  2. Со керез казва

    Е, добре де, дед Пене, сичкото лидер на „партии“ в тази територия е мангал (посочи един българин, само един, и млъквам), к’во значение има дали са коПейници или ЦенТ-уриони?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.