БОГОИЗБРАНИ: Сестрата-милионерка праща Лена да ражда зад граница (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

1 10 549

Раждане във Франция обмисля Лена Бориславова по съвет на сестра си – д-р Маргарита Бориславова, научи „Уикенд”. Както вестника ни пръв разкри миналата седмица, красивото лице на „Продължаваме промяната” очаква дете. Няколко дни след като сензационната новина на вестника излезе на първа страница, Лена официално потвърди благата вест.

Засуканата д-р Бориславова е омъжена за доста по-възрастен милионер, научи Narod.bg

Хубавицата, която чака бебе от годеника си и бивш зам.-председател на парламента Мирослав Иванов, е решила да роди без папараци и извън светлината на прожекторите, които я преследват от времето й на говорител на Министерски съвет. Лена кри дълго бременността си от съпартийци, преди Иванов да издаде новината навръх Великден в социалните мрежи.

Д-р Бориславова, която е анестезиолог по професия, но по информация на Narod.bg е омъжена за доста по-възрастен от нея милионер, препоръчала на любимата си сестра да роди в клиника във Франция, за да избегне клюките и престоя на фотографи пред болницата. Заради бременността Лена се опита да се откаже от депутатския пост, но първоначално претърпя неуспех заради неспазването на сроковете пред ЦИК. На нейно място вече е ясно, че в парламента влиза Петър Петров, но засега Бориславова ще прекарва бременността си в зала и кулоарите на събранието.

Реклама

Семейството на хубавицата се зарадвало много на щастливата новина за бъдещо внуче и племенник, но също й препоръчало да се скрие от любопитни очи.

Сестрата на Бориславова от година и повече работи в клиника в покрайнините на Париж и решила да даде съвет на сестра си да роди във френската столица, където има познати медици. На този етап Лена не е обявила нищо, свързано с предстоящото раждане, нито е коментирала злобните нападки дали бащата на детето не е Кирил Петков, каквито коментари се появиха в социалните мрежи.

Бившият премиер с радост посрещнал новината за бъдещото дете на своя съпартиец и вярната си съратничка Лена. Съпругата на Петков – Линда, която понесе достатъчно удари върху самочувствието си заради аферата с парапета и слуховете за връзка между съпруга й и Лена, също показа топлота към новината за бременността на Бориславова.

Лена вече се отказа да крие състоянието си в парламента, където преди дни даде съвместен брифинг с довчерашната врагиня от ГЕРБ Десислава Атанасова. Двете дами бяха част от екипа, който е приел рамка за законодателни промени, като част от тях се налага да бъдат приети от евентуално съставено правителство – нещо, което на този етап не е приоритет на бъдещата майка.

1 Коментар
  1. миуи ваниуи казва

    админа – да го навра в гъзъ ти путко,имат пари – угаждат си ,да та еба в тъпото копеле насрано

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.