Слух в Narod.bg: МВР министърката на ГЕРБ Благородна Макева се развела заради… жена? (СНИМКИ)

1 26 143

Стъписващ слух за полицайката Благородна Макева, гласена от ГЕРБ и Бойко Борисов за бъдещ вътрешен министър, за което само Narod.bg съобщи.

Вече не е тайна, че Благородна е известна по върховете на МВР като сърдечна тръпка на бившия силов министър от шайката Христо Терзийски.

Сега обаче упорито се шушука, че старши комисарят и потенциална министърка имала сърдечна връзка и с комисар В. Г., началник в ГДНП, заради която дори се развела.

Двете били толкова близки, че от 8 човека Благородна направила отдел МРДР, за да постоянно рамо до рамо. За съжаление историята завършила с раздяла – колежката я зарязала след като Благородна бе махната от ГДНП по времето на Бойко Рашков, затова сега Макева била готова да отмъщава жестоко.

Реклама

Благородна (вляво) на сбирка с ПКП Цвета Караянчева

Преди разлъката двете били дотолкова свързани, че Благородна правела всичко за приятелката си, даже вдигала тежки скандали на министъра Христо Терзийски.

Проверката на Narod.bg показа, че бившият съпруг на потенциалната МВР министърка е Николай Найденов, който беше зам.-министър на транспорта в кабинета „Кирил Петков“. Преди да седне в министерското кресло Найденов бил член на съвета на директорите на „Столичен автотранспорт“.

През годините Николай Найденов е съветвал министъра в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, работил е в Агенция „Пътна инфраструктура“, в „Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“, както и в „Холдинг БДЖ“ и „Информационно обслужване“.

Николай и Благородна имат син и дъщеря – Кристиан и Никол Найденови.

Любопитно е, че макар и разведени, и до момента Благородна Макева продължава да се представя като съпруга на заместник- министър.

1 Коментар
  1. Антон Славчев казва

    Долуподписаният Антон Славчев, нищожен шеф на КПКОНПИ, докладвам където трябва, че след като дадох дупе за да махна компроматите от народбг срещу себе си, изваждам черните папки и започвам да клепам наред враговете, които има шанс да ми станат шефове и да насадят на пачи яйца. Казах! И хвърлих сол!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.