Само в Narod.bg: Митничари и ДАНС разбиха най-модерната фабрика за цигари, кой бос дърпа конците?

4 343 759

Страхотен удар на отдел „Оперативен контрол“ към Агенция „Митници“ и на спецченгетата от ДАНС – преди час служителите са разбили ултра модерна фабрика за производство на цигари, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от МВР.

Нелегалният цех вътре в град Севлиево бил оборудван с най-новите машини за обработка, свиване и пакетиране на нелегалните папироси.

В момента градът буквално е почернял от ченгета, по непотвърдена информация има арестувани.

Ударът на Агенция „Митници“ е толкова сериозен, че националното съвещание, планирано за 21 април, петък, е променено на 4 май, за да може повече хора да се ангажират с разследването, уточни информаторът на Narod.bg.

Реклама

По думите му цехът, който се намира на територията на бившата митница „Свищов“, е със супер модерно оборудване за милиони лева, каквото скоро у нас не е откривано.

Фабриката е бълвала огромни количества папироси, което е видно и от криминалната хроника в региона – наскоро при съвместни действия на Сектор „Оперативен контрол Свищов“ при ТД Митница Русе и ОД на МВР-Габрово за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол са установени 2500 кутии – 50 000 къса цигари без български акцизен бандерол в автомобил край Севлиево.

Очаквайте в Narod.bg кой сенчест бос стои зад криминалната цигарена фабрика.

4 Коментара
 1. Valentin казва

  Така , трябва , ама ще се чуе.

 2. Zaz казва

  Тиквун е босаа а Доган му дърпа конците. Подменения Пеевски е съучастник във всичко крими

 3. Zaz казва

  Тиквун е босаа а Доган му дърпа конците. Подменения Пеевски е съучастник във всичко крими

 4. Кадир Кадир казва

  Браво,а в Русе и областта само тормозят регистраните казанджии да внасяме повече акциз.На Дунав мост е още по-смешно,хващат цигари с български бандерол и то само на случайни пътници,а за редовно пътуващите няма проблеми е срещу „такса“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.