„СТРАХЛИВЦИ“: ДПС обяви война на ГЕРБ

1 29 245

Отношенията между ГЕРБ и ДПС са на най-ниската си точка от години насам, показаха първите дни на 49-ия парламент. Хората на Доган откровено се разсърдиха на Бойко Борисов, който в многобройни изявления пропусна да ги причисли към прозападните сили и да ги покани в нов кабинет.

ДПС за първи път от доста време не гласува за кандидата на ГЕРБ за парламентарен шеф Росен Желязков. Хладни нотки към неизменния ортак долетяха от речта на Карадайъ още на откриването.

А после опитният Рамадан Аталай, който минава за един от финансовите мозъци на Движението за права и свободи, директно нарече Борисов и компания „големи страхливци“

Реклама

От ДПС са кръвно обидени, че играха няколко парламента с ГЕРБ, а сега Борисов е готов да ги забрави, прегръщайки се с ПП-ДБ. Хората на Доган обачеде умни и доста отмъстителни.

Мнозина не изключват те да подкрепят кабинет на малцинството на „Промяната“, естествено, срещу някакви гаранции, само и само да натрият носа на Баце Борисов.

Според източници на Narod.bg, обаче, може цялото това напрежение да е поредният цирков номер, който старите хиени Бойко и Доган разиграват за пред жадната за зрелища публика

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    Що е ТО,“дпс“ ???????????????????????????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.