Сиромахът Волен готви манджи за 5 лв.

12 152 563

С буркан фасул и 5 маслини лидерът на „Атака” храни семейството си икономично

Волен Сидеров може и да е аут от голямата политика, но вероятно може да направи кариера като майстор на вкусни и евтини рецепти!

От няколко месеца насам лидерът на „Атака” се проявява като топ кулинар в ютуб, където представя евтини ястия, чието приготвяне излиза между 5 и 15 лева. С черпак и тенджера, Волен обяснява на 17-хилядната си аудитория, че винаги трябва да избират български продукти и да не залагат на вносните консерви и полуфабрикати.

Реклама

Като истински вярващ българин, специално за Страсната седмица, за която е характерен строгия пост, той предложи вкусна манджа от зелен фасул, отгледан край пловдивското село Марково и пет броя маслини, които били внос, но затова пък евтини. Маслинките се слагали за красота.

„Зеленият фасул съм купил за 2,99, маслините – за 2 лева. Преди да пусна фасула в тенждерата, го измивам добре под чешмата. Слагам шарлан, малко гореща водичка, за да къкри боба, слагам 2 глави лук, предварително нарязан, чесън. Не запържвам, защото не обичам запръжки. Правя зачервяване на чесъна. Зеленчуците задушавам заедно с боба, хвърлям малко червен пипер за цвят, малко джоджен – без него манджата няма вкус на прясно и на свежо. Добавям копър, малко черен пипер – без него не върви. Не обичам запръжките, защото на тях миришеше всяка втора българска къща едно време. Те не са здравословни и за хората с проблемен стомах. Слагам малко доматчета от отворен буркан.

Като покъкри малко, добавям топла вода на око, не че нямам мензури. Изчаквам около 40 минути. Нарочно не слагам тежки мазнини, че да е лека манджата за консумация. До тук гозбата ми излиза около 4,50-5 лева. Слагам и една –два люти чушки, защото обичам да е по-пикантно”, обяснява Сидеров в хитовото си видео. Той съветва кулинарните си последователи да хапват всяка вечер по глава лук или чесън, за да не боледуват. За да нямат лош дъх на следващия ден, трябвало да правят като французите и да запичат лука или чесъна, преди да го консумират.

12 Коментара
 1. Цв.Цв. казва

  Намери си мястото

 2. Фонтанка .ру казва

  “СИРОМАХА“ Волен живее в просторен 270 м2 апартамент с цена 5000 Е м2 на НАЙ-скъпото място в ЦЕНТЪРА на София “Докторската градинка“ в апартамент за 2-3 МИЛИОНА лева и ТЪСТА банкова сметка от 20 МИЛИОНА лева/20 М дадени му армаган от ДПС ШИШИ Пеевски да пробута Атака за министър приближения на ДПС и МОСКВА ЕМИЛ КАРАНИКОЛОВ който трябваше да “закрие“ Дунарит Русе в услуга на МОСКВА/

 3. Надя Драганчева от Тутракан 7600 казва

  Надя Николова Драганчева се казвам(Слоницата) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз съм на 71 години,но съм извънредно много,много красива и умна.Сексуална съм и си бръсна лицето си.Търся млади секс партньори за див групов секс с мен.Плащам щедро в евро.Аз имам жълта книжка,зашото много години бях принудително настанявана за лечения в лудници за дълго време.Но,аз съм много психично болна и то неизлечима.

 4. Надя Драганчева от Тутракан 7600 казва

  Надя Николова Драганчева се казвам(Слоницата) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз съм на 71 години,но съм извънредно много,много красива и умна.Сексуална съм и си бръсна лицето си.Търся млади секс партньори за див групов секс с мен.Плащам щедро в евро.Аз имам жълта книжка,зашото много години бях принудително настанявана за лечения в лудници за дълго време.Но,аз съм много психично болна и то неизлечима.

 5. Иван Попов казва

  Волен изпусна да каже че за да е толкова хубава манджата си е потопил в нея „златният пръст“ който в последните години си го държи в белият си Г_З

 6. Гарабед Осман Ганчев казва

  Може би вече няма доходи от руското посолство… То се преориентира към Константин Рублёв Копеїкин

 7. Надя Драганчева казва

  Към сайта ! Тук се извършват престъпления: 1. Кражба на самоличност; 2. Онлайн клевета.
  Не ставайте съучастници в престъпленията !
  Един ИЗРОД на ИЗРОДИТЕ пише от мое име ! ИЗРОДЪТ на ИЗРОДИТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.
  Сайта да не допуска коментари, в които фигурират имената на Надя Драганчева, Николай Ралчев и Петко Ралчев ! Наличните да се премахнат ! Сезирани са много институции !

 8. Надя Драганчева от Тутракан 7600 казва

  Надя Николова Драганчева се казвам(СЛОНА) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз съм на 72 години и имам спешна нужда да вляза по най бързият начин в психиатрична клиника за лечение,защото психически съм много болна и съм опасна вече за себе си и за околните. МНОГО ВИ МОЛЯ ДА МЕ ПОДПОМОГНЕТЕ ФИНАНСОВО С МНОГО ПАРИ,защото ако аз сама не вляза в психиатрята да се лекувам,то пак ще ме настанят принудително,със сила в психиатрията.Трябват ми много пари,защото аз живея и с много психично-болният ми син Николай Петков Ралчев на 49 години,от Тутракан и мъжът ми Петко Ралчев на 72 години,ние тримата не сме изобщо добре психически и хората ни познават,като такива луди психопати.МНОГО ВИ МОЛЯ,ПОМОГНЕТЕ МИ С ПАРИ!

 9. Антипутлер казва

  Болен е беден, колкото аз съм английската кралица. Вярно, че пиенето и бялото са му от скъпите, но добре се е налапкал с парици от р00сия. Сега наливат в друг патрЕот, тоя се издъни. Общото м/у тях е, че са алчни и продажни.

 10. Стоянова казва

  Надя Николова ДРАГАНЧЕВА на 72 години от гр.Тутракан е психически много болна и умирисана пълна с пучи въшки путка!!!! Надя Драганчева е дегенерат,перверзна и извратена изродка!!!!!!! Тя мирише на лайна от метри. Надя Драганчева от Тутракан живее на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Пазете се от нея ,тя е тотално луда и агресивна! Всички познаваме откачалката Надя Драганчева и нейното психясало шантаво семейство!

 11. Надя Драганчева от Тутракан 7600 казва

  Надя Николова Драганчева се казвам,живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар. Аз съм на 72 години,много съмжперверзна и извратена.Аз съм нимфоманка и много ме сърби путката! Няма кой да ми го начука!

 12. Юксел казва

  Не се доближавайте до Надя Николова Драганчева от гр.Тутракан.Аз я чуках и тя ме зарази с трипер и пучи въшки.Освен това тя е много нечистоплътна и пърди по време на секс.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.