Narod.bg разкри: Бой в ДПС – „Маргарит ще си го сложа на к…“ – грозен екшън между Карадайъ и Рамадан Аталай заради листите

2 51 799

Грандиозни скандали раздират ДПС след вота на 2 април, на който партията остана на четвърто място след „копейките“ на „Възраждане“ заради сделка за подкрепа на ГЕРБ, за която Narod.bg вече писа.

Наш брилянтен източник от Движението за права и свободи призна, че заради връзкари в листите формалният лидер Мустафа Карадайъ бил в остър конфликт с повече фактори в партията.

„Старата пушка“ Рамадан Аталай за малко да остане извън листите заради прищевките на формалния лидер Мустафа Карадайъ

В един от най-отявлените му врагове се превърнал доскорошният му приятел Радаман Аталай. Информаторът на Narod.bg разкри и причината – на последните избори до последния момент Карадайъ не искал да го включва в листите.

Реклама

Това станало повод Рамадан го напсува показно пред голяма партийна публика. „Маргарит ще го сложа на к.. след изборите“, заканил се Аталай, като гарнирал заплахата с цветущи ругатни, споменавайки цялата рода на Карадайъ от женски пол.

И ето още една новина – оказа се, че роденият на 8 май 1970-а в с. Борино, Девинско, Мустафа Карадайъ, е имал българското име Маргарит.

За да е пълен екшънът се оказва, че Маргарит е трън в очите и на принцесата на ДПС Филиз Хюсменова. Евродепутатът от Движението била категорично против избирането на Маргарит Карадайъ за лидер, защото „бил тъп“, хвърлила в смут депесарите Хюсменова.

ОЧАКВАЙТЕ само в Narod.bg драматична развръзка около официалната любовница на Мустафа (Маргарит) Карадайъ

2 Коментара
  1. […] Narod.bg разкри: Бой в ДПС – „Маргарит ще си го сложа на к&#8… […]

  2. Димчо казва

    А на финансиста на ДПС-то Рамадан Байрам Аталай как са му българските имена??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.